61% van de Belgen wil water besparen met aangepast kraanwerk

Of het nu is voor een bad, een douche, wastafel of waskom, het aanbod aan kranen is schier oneindig: van basic tot uiterst klassiek, van budgetvriendelijk tot thermostatisch, te bedienen met één of twee handen of zelfs zonder handen. FACQ beschikt over een zeer uitgebreid aanbod aan kranen. De doelstelling? De klant helpen bij het vinden van een kraan die perfect overeenstemt met de gewenste functionaliteit.

Light van Paffoni, kraanwerk op zijn Italiaans

Paffoni, de Italiaanse fabrikant van topkranen, lanceert een zeer exclusieve reeks: het Light-gamma, geraffineerde kranen met een grote uitstraling. Light belichaamt een exclusieve stijl op het snijvlak van mode en traditie, de synthese van een perfect evenwicht tussen vorm en kwaliteit.

De nieuwe, karaktervolle kranen combineren een doorgedreven oog voor detail met techniciteit en elegante lijnen, waardoor het Light-gamma de allerhoogste toonbeeld is van de Italiaanse stijl.

Paffoni biedt deze modellen aan in vier verschillende afwerkingen en unieke kleuren: goud honing geborsteld, goud roze, zwart nikkel of zwart nikkel geborsteld.

Andrew van rvb®, kraanwerk met een strakke look

Een pure vorm en een tijdloze uitstraling karakteriseren het design van de Andrew, een ontwerp van de architecten Christian Van Suetendael en Gert Van den Steen van Co.Studio. Deze ontwerpers hadden een tijdloze creatie voor ogen, met minutieus uitgewerkte en weloverwogen details, tot de essentie herleid. Dankzij de geïntegreerde handgreep is het waterdebiet instinctief en ergonomisch te regelen.

Als Belgisch fabrikant ontwikkelt rvb® sinds 1935 origineel en high-end kraanwerk, op basis van hoogwaardige materialen, zoals massief messing, en een onevenaarbare afwerkingskwaliteit.

De minimalistische Andrew vormt een volledige collectie van eenvoudige en geïntegreerde oplossingen, aangepast aan iedere situatie. De collectie is beschikbaar in meerdere afwerkingskleuren en blinkt uit dankzij haar pure vormgeving en hoogwaardige rvb®-kwaliteit.

De elementen in de collectie zijn beschikbaar voor de wastafel, het bad en de douche. Daarnaast zijn er ook accessoires, zoals een wc-rolhouder en een haakje voor badkledij.

Minimalisme onder de douche met Ixmo Solo van Keuco

Zijn kleine afmetingen gooien hoge ogen en maken van deze Ixmo Solo van Keuco een waar functioneel wonder. Het minimalistische kraanwerk combineert op geheel innovatieve wijze een eengreepsmengkraan met een slangaansluiting. De opbouw is minimaal, de eenvoud maximaal. Met één enkel watergeleidend element wordt een volledig ingebouwde doucheoplossing gerealiseerd.

Ixmo Solo is zodanig coherent vormgegeven en zodanig beperkt qua afmetingen dat elke douche opnieuw een uitgepuurde ervaring wordt. En omdat de rozetten zowel in ronde als rechthoekige vorm verkrijgbaar zijn, gaat deze innovatie perfect samen met alle andere reeksen van Keuco.

Extra troef: de compacte en evenwichtige afmetingen. De afstand van de handgreep tot de muur bedraagt altijd exact 90 mm. Bovendien zijn ook de rozetten, ongeacht de uitvoering, rond of rechthoekig, 90 mm breed. De binnenunit laat zich verder ook met gemak integreren in dunne wanden. Dit is mogelijk dankzij de zeer beperkte inbouwdiepte van minstens 65 mm.

Een andere leuke feature: indien nodig kunnen de temperatuur en het waterdebiet op elk moment beperkt worden om energie terug te schroeven en het waterverbruik te verminderen.

Ixmo Solo is zeer makkelijk te onderhouden.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met