76 % van de Belgen surft in de badkamer

De opmars van intelligente technologie via onze smartphones en woningen valt niet te ontkennen. Ook de badkamer ontsnapt niet aan deze onhoudbare evolutie en verandert in een hoogtechnologische en hypergeconnecteerde ruimte. FACQ introduceert op Batibouw verschillende digitale systemen voor de badkamer. Met de tablet of smartphone wordt het mogelijk om te tweeten, Facebookberichten te liken, de verlichting of het geluidsvolume te regelen, films of series te bekijken en zich comfortabel onder te dompelen in bad.

Buitengewone geluidskwaliteit in de badkamer dankzij ViSound

Dankzij ViSound van Villeroy & Boch blijft het eenvoudigweg mogelijk om in bad te genieten van de favoriete muziek op je smartphone, tablet of een ander toestel met Bluetooth. Het is ook perfect mogelijk, waarom niet, om weg te dromen bij een luisterboek of een film of serie af te spelen.

Vier in de achterwand van het bad verscholen luidsprekers transformeren de badkuip tot een ware klankkast en bieden een buitengewone geluidskwaliteit. Twee tweeters en twee woofers zorgen voor een uitgebalanceerde, unieke sound in de badkamer, onafhankelijk van het materiaal van de badkuip of het waterniveau.

ViSound werkt met alle Bluetooth-apparaten en wordt eenvoudig bediend met het betreffende apparaat, of dat nu een smartphone is, een tablet, een laptop of een MP3-toestel. ViSound biedt de gebruiker op elk moment draadloze toegang tot zijn muziekcollectie en zorgt zo voor een zalig ontspannen sfeer.

De installatie verloopt uiterst vlot en kan uitgevoerd worden door de installateur bij de plaatsing van het bad. Bovendien is ViSound niet alleen compatibel met alle baden van Villeroy & Boch, maar ook met de meest voorkomende modellen van andere fabrikanten.

Klik hier om de persmap te downloaden.

PDF - 4.6 Mb

Helene Tuypens

Junior Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met