Badkamertrend: de badkamer stijlvol renoveren

Perdossier - ​ Batibouw 2018

Er zijn talloze renovatieoplossingen voor zowel kleine als grote badkamers. Veel systemen maken het mogelijk om enkel de douchehoek of zelfs de volledige badkamer te renoveren, zonder stof en zonder lawaai, voor een look die volledig past bij de eigen stijl. Focus op een revolutionair systeem: EasyStyle van Hüppe. 

EasyStyle van Hüppe voor een nieuwe badkamerlook in een handomdraai

De badkamer snel en eenvoudig een originele look geven? Dat is wat Hüppe voorstelt met Easystyle, het nieuwe wandbekledingssysteem, beschikbaar in verschillende kleuren en texturen. Nooit was het zo gemakkelijk om de look van de badkamer te veranderen en te personaliseren, dankzij de EasyStyle aluminium compoundplaten van Hüppe.

Met een ruime keuze aan decors en texturen in het gamma van de EasyStyle aluminium wandbekleding van Hüppe, wordt de inrichting of renovatie van de badkamer een waar plezier. Dit systeem maakt het mogelijk om een unieke sfeer in de badkamer te creëren, dankzij het rustieke en warme karakter van hout, de strakke, coole look van beton of de vintagestijl van cementtegels. Dankzij de 3D-printer voelt het materiaal als echt aan.

Het is ook mogelijk om de badkamer te personaliseren met eigen foto’s, voor een echte persoonlijke toets. De panelen worden naad aan naad vastgelijmd, waardoor uw douchegedeelte praktisch voegloos wordt en een mooi resultaat gegarandeerd is. Optioneel kan de wandbekleding ook met smalle profielen in aluminium of de kleur van de panelen gemonteerd worden.

Met een dikte van 3 mm, zijn de EasyStyle panelen van 1 m breed op 2,55 m hoog ultrasterk en gemakkelijk te installeren. De platen worden ter plaatse op maat gesneden. De wandbekleding kan heel eenvoudig met silicone en plakband of met een oppervlaklijm op de bestaande tegels en wanden geplakt worden, zodat de badkamer zonder vuil, stof en lawaai getransformeerd kan worden.

De speciale oppervlakverdeling met UV-lak zorgt voor een authentieke uitstraling van alle EasyStyle decors en beschermen ze tegen vuil en kalk. De kleur van de panelen is duurzaam, bestand tegen slijtage, krassen en chemicaliën. Een zachte doek en mild reinigingsmiddel volstaan om de panelen te onderhouden. 

 

Download het volledige persdossier van FACQ via de link onder de foto’s.

De foto’s kunnen gedownload worden vanuit de mediagallerij.

Klik hier om het persdossier in NL te downloaden.

PDF - 2.3 Mb

Téléchargez le dossier de presse complet en FR ici.

PDF - 2.3 Mb

Helene Tuypens

Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met