Bezoek in avant-première het FACQ-center in Merelbeke

Bezoek in avant-première het FACQ-center in Merelbeke

SAVE THE DATE - 12/09/2019

Beste journalist,

De bijna 300 meter lange façade en zijn architectuur trekken nu al de aandacht langs de E40: het nieuwe gebouw in Merelbeke zal binnenkort het grootste FACQ-centrum van het land zijn.

Intrigeert dit gebouw u ook? Kom dan zeker mee een kijkje nemen tijdens het werfbezoek op donderdag 12 september 2019! Het management van FACQ staat klaar u te ontvangen en rond te leiden en geeft woord en uitleg rond dit grootse en innovatieve project.

Noteer alvast de datum van dit bezoek in je agenda!

Adres: Heidestraat 6 - 9820 Merelbeke

Timing: vanaf 16.00 uur

Bevestig uw bezoek vóór 30 augustus 2019 via e-mail aan kvp@twocents.be.

Contacteer ons
Kirsten Van Pee Project manager, Two cents
Kirsten Van Pee Project manager, Two cents
Over FACQ

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 15 Showrooms, 40 Sanicenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

Een bezoek aan een showroom van FACQ is de perfecte gelegenheid voor de klant om de vele badkamerwerelden evenals de nieuwste trends en technologieën in de sector te ontdekken. Alle badkamersferen en de decoratienieuwigheden van de grote merken zijn er vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er specifieke zones ontworpen voor de meubels, douches, waskommen, toiletten, kranen en toebehoren om de keuze van de bezoeker te vergemakkelijken. De onderneming staat in de eerste plaats ten dienste van de klant die ze adviseert en begeleidt bij zijn projecten.

Dankzij de duurzame relatie die FACQ onderhoudt met zijn partners, biedt het bedrijf een naadloze dienstverlening aan (ISO 9001) en zorgt het met zijn grote voorraad voor de onmiddellijke beschikbaarheid van duizenden producten. Via de 40 Sanicenters van het merk kunnen professionals de producten van FACQ gemakkelijk bestellen en rekenen op een snelle en doeltreffende service.