De start van een koele zomer : Facq onthult zijn nieuwigheden

Nu de zomerse temperaturen in het verschiet liggen, nodigt Facq de particulier uit om een reeks verfrissende producten te ontdekken die schoonheid en functionaliteit combineren. Dit seizoen staan de elegante douches van Keuco en AXOR en de buitendouches van Jee-O centraal. Ze beloven ware ontspanning en rust, zowel in de badkamer als in de tuin. De koelingsoplossingen van Innova en Radson vervolledigen het gamma en combineren esthetiek en prestaties om het interieur koel en gezellig te houden.

Axor Starck Nature Shower: een vleugje wellness in huis ​ ​

De Axor Starck Nature Shower douchekolom, verkrijgbaar bij Facq, belichaamt het perfecte evenwicht tussen binnen- en buitendesign. Dankzij de extreem slanke douchestang past hij in verschillende omgevingen, van de tuin tot het stadsterras. Deze douche, die opgaat in de ruimte, is voorzien van cilindrische handgrepen om de temperatuur en het waterdebiet nauwkeurig in te stellen. Het natuurgevoel wordt ook weerspiegeld in de PowderRain-technologie. De waterstraal doet denken aan een zachte zomerregen, fluisterstil en vederlicht. Tenslotte biedt deze douche een grote flexibiliteit. Hij kan worden gemonteerd op individueel gekozen materialen zoals steen, glas, metaal of hout en dankzij zijn gemakkelijke montage en demontage kan hij binnenshuis worden opgeborgen wanneer de temperatuur onder nul gaat.

©Facq_AXOR_Starck Natuur
©Facq_AXOR_Starck Natuur

Jee-O buitendouches: de kracht van welzijn in de tuin

Facq zet de buitendouches van Jee-O in de kijker, bekend om hun robuuste en esthetische design, zowel geschikt voor klassieke als voor moderne omgevingen. Deze elegante douchestangen, met hun ronde buis en gebogen bovenkant afgewerkt in roestvrijstaal, fleuren elke tuin op. Niet alleen veranderen ze de buitenruimte in een plek van ontspanning en verfrissing, ze zijn ook erg praktisch. Dankzij hun uitzonderlijke vorstbestendigheid tot -30°C kunnen Jee-O douches het hele jaar door buiten blijven. Deze duurzaamheid zorgt voor een ongeëvenaarde gemoedsrust en maakt van Jee-O douches de ideale keuze voor wie functionaliteit en elegantie in zijn tuin wil combineren.

De Keuco Ixmo douche: zomervakantie in eigen huis

De Ixmo douche van Keuco biedt een unieke “staycation” ervaring, waarbij de gebruiker geniet van een zomervakantie vol plezier zonder het huis te verlaten. Dankzij het elegante ontwerp, dat zowel binnen als buiten kan worden gemonteerd, roept deze douche een ontspannen gevoel op. De doucheset bevat een ingebouwde thermostaat die zorgt voor een constante watertemperatuur en superieur comfort. De chroomafwerking van de Ixmo douche en de royale diameter van 25 cm, verrijken de ruimte visueel en zorgen voor een volle, omhullende waterstraal dankzij de geavanceerde technologie die het geluid minimaliseert en de efficiëntie maximaliseert.

Innova Aircoheater 2.0: comfort en stijl zonder compromis

De Aircoheater 2.0 van Innova past met zijn elegante design en beperkte diepte perfect in elk modern interieur. Deze veelzijdige airconditioningsoplossing biedt de nodige verkoeling in de warmere maanden. Hij is eenvoudig te bedienen via een touchscreen, afstandsbediening of smartphone, wat resulteert in een moeiteloze gebruikerservaring.

Radson IVector S2 ventilo-convector: discretie en design

De iVector S2 ventilo-convector van Radson biedt een koelings- (en verwarmings-) oplossing die zich onderscheidt door zijn onopvallende, moderne design. Het systeem is ideaal voor eigentijdse interieurs en zorgt voor optimaal thermisch comfort.

Meer foto's?

Klik hier ici.

Geoffrey Grognet

Geoffrey Grognet

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.