De website van FACQ in een nieuw kleedje

FACQ, de Belgische specialist in sanitair en verwarming, heeft een gloednieuwe website. De extra tabbladen van de website, die perfect compatibel is met alle toesteltypes, maken het zoeken naar producten een stuk eenvoudiger. De klant ontdekt er bovendien een massa nuttige informatie.

 

Nieuw en eenvoudig

Van de specifieke ruimte voor professionals en installateurs werd niet afgeweken; alleen zij kunnen gebruik maken van het e-commercesysteem van FACQ. Particulieren kunnen zowel op de website als op de blog gewoonweg inspiratie opdoen, of concrete informatie vinden om bijvoorbeeld hun badkamer in te richten. Om de navigatie nog vlotter en eenvoudiger te maken staan bepaalde producten meteen op de homepage vermeld.

Daarenboven is de website volledig responsive; dat betekent dat hij aan compatibel is met alle toesteltypes. Uiteraard komen deze nieuwigheden bovenop de reeds heel handige functionaliteiten van de bestaande site: zoeken op product, inspiratie-ideeën in de rubriek Collecties, heel uitgebreide productfiches, online FACQ-catalogi, tips en weetjes onder de rubriek News, adressen van onze showrooms, enz.

FACQ gaat mee met zijn tijd

Pascale Curias, Marketing Manager van FACQ, beklemtoont het belang om bij de tijd te blijven: “Het is essentieel om mee te gaan met de tijd. Steeds meer personen raadplegen het internet via hun smartphone of tablet, en dus moest onze site aan hun behoeften tegemoetkomen. We willen onze installateurs, maar ook de particulieren via zoveel mogelijk kanalen bereiken; speciaal daarvoor ging ons magazine, E-ssential, in 2016 online, en actualiseerden we in 2017 onze site!”

Helene Tuypens

Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met