Edition Lignatur van Keuco: de onweerstaanbare roep van natuurlijk hout voor de badkamer

Exclusief bij FACQ 2017

Op Batibouw 2017 stelt FACQ – dé badkamerspecialist sinds 1880 – het gamma houten badkamermeubels Edition Lignatur van Keuco voor, exclusief bij FACQ verkrijgbaar. Meubels in natuurlijke materialen zoals hout zijn helemaal terug: ze kunnen met verschillende badkamerstijlen worden gecombineerd, bieden warmte en rust en dragen dag in dag uit bij tot het welzijn van de bewoners. De Edition Lignatur-lijn wordt vervaardigd uit het zuiverste natuurlijke hout en brengt de natuur naar de badkamer, met een toets van elegantie en een alomtegenwoordig gevoel van comfort. 

Ambachtelijk handwerk en meubels op maat

Het luxueuze concept voor de inrichting van badkamers in natuurlijk hout is het resultaat van de samenwerking tussen Keuco en Team 7. Edition Lignatur haalt het allermooiste uit het nobele hout: ieder stuk wordt met de hand geproduceerd, in licht eikenhout, notelaar of Venetiaanse eik. Het prachtige resultaat biedt stevige moderne lijnen die hun oorsprong vinden in de natuur, een verrukking voor onze zintuigen: het voelt heerlijk aan, ruikt perfect en ziet er prachtig uit.

Het Edition Lignatur-gamma weerspiegelt de fascinatie en de liefde voor hout, een materiaal dat voor een intens gevoel van welzijn zorgt in het hart van de badkamer. Het kunstzinnige karakter van de op maat verwezenlijkte meubels bewijst alle eer aan de kleuren, de vlam en de tekeningen van het hout, en geeft de badkamer een totaal andere aanblik.

Luxueuze afwerking

Het Edition Lignatur-gamma is uitgerust met speciale verlichting, verwerkt in de spiegel van de badkamer. Aanraaktoetsen zorgen voor gedempt bovenlicht volgens de gewenste nuance (daglicht, wit of geel licht, …) dat kan worden aangepast aan het humeur van de gebruiker, terwijl het ook probleemloos lukt om te controleren of de make-up nog goed zit, we kunnen dus spelen met de verschillende lichtschakeringen.

Alle meubels beschikken over fronten voorzien van de push-to-open-technologie, net als van interne LED-verlichting met automatische aan-uit-functie en over lades met een onderverdeling in massief hout. 

Richtprijs: vanaf  € 5.900 incl. BTW.

BATIBOUW 2017: Paleis 7 - 211

 

Helene Tuypens

Contact Pratique, Two cents

Pascale Curias

Contact Contenu, Facq

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met