Facq introduceert stijlvolle Corretto meubelreeks van Inda voor badkamers

Het nieuwe badkamermeubelassortiment, dat op de Gallery Days is voorgesteld, doet de harten van menig designliefhebbers smelten. De lijn is minimalistisch, verfijnd en zorgt voor interessante kleurcontrasten en tegelijkertijd een harmonieus geheel. Het Coretto gamma van Inda biedt een oneindige variëteit aan materialen en zorgt op die manier voor talloze combinaties zodat de badkamer een unieke stijl krijgt.

Een designreeks van hoge kwaliteit

Sobere kleuren gecombineerd met een wastafel van hoge kwaliteit voor een elegante en minimalistische stijl in de badkamer. Dat is exact wat de Corretto meubelreeks van Facq inhoudt. De collectie staat bekend voor een eenvoudige, lineaire vormgeving. Het gamma beschikt over drie verschillende openingssystemen: handgrepen om het meubel wat structuur te geven, een push-open om de strakke lijn van de collectie te behouden én een geïntegreerde greep voor een eenvoudige opening met behoud van maximale discretie.

Ruime keuze aan ontwerpen

Corretto is een personaliseerbaar systeem met een oneindig aanbod aan hoogwaardige materialen. De sterkte van deze collectie is dat ze compatibel is met de stijlvolle waskommen van het Italiaanse merk Inda, afgewerkt in HPL (hogedruklaminaat). Dit harde en duurzame materiaal is ideaal voor een vochtige omgeving. De waskommen van Inda, verkrijgbaar in tien verschillende kleuren waaronder een donkere of licht gemarmerde tint, passen perfect bij de Corretto collectie en geven de badkamer een zeer elegante uitstraling. ​ 

De collectie is verkrijgbaar in onderstaande afwerkingen:

  • 5 afwerkingen in steen
  • 18 afwerkingen in HPL (hogedruklaminaat)
  • 36 kleuren in matte en glanzende lak
  • 18 afwerkingen in hout

Ontdek het gamma in de showroom van Facq in Zaventem.

De prijs van deze collectie is beschikbaar op aanvraag.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met