FACQ opent eerste Sanicenter nabij Antwerpen

Na 44 sanicenter in bijna heel België, besloot FACQ om in Wilrijk het 45e in de rij te openen. Het sanicenter van Wilrijk opent zijn deuren op maandag 7 juni. De opening van de showroom staat gepland voor september.

Dé ontmoetingsplek voor professionals 

Zoals gewoonlijk koos FACQ ook voor zijn nieuw sanicenter voor een centrale ligging. Ideaal gelegen nabij de snelweg en vlak naast Ikea, heeft het nieuwe gebouw een winkeloppervlakte van maar liefst 1.800 m² en een grote parking. Omdat FACQ een hoogstaande service én kwaliteitsproducten wil garanderen, kunnen professionals hun gading vinden in de uitgebreide voorraad A-merkproducten van maandag tot vrijdag van 7 uur tot 17u30 en op zaterdag van 8 uur tot 13 uur. ​ 

" Het sanicenter opent zijn deuren om 7 uur 's ochtends, zodat de professionals al vroeg de nodige artikelen kunnen komen ophalen, om dan aan hun lange werkdag te beginnen ", beklemtonen Georges, Ive en Stefan, de drie medewerkers van het sanicenter. 

Het sanicenter van Wilrijk beschikt ook over een Collect & Go-dienst, een apart ophaalpunt voorbehouden voor professionals, om zo een nog snellere service te garanderen. Deze dienst is open 7 dagen per week/24 uur per dag en stelt professionals onder andere in staat om hun aankopen eender wanneer op te halen in een veilige nachtkluis. Daarnaast biedt FACQ ook een bezorgservice aan voor alle professionals, zelfs op zaterdag. 

Vanaf nu maandag zijn alle professionals welkom in Wilrijk om te profiteren van vele voordelen naar aanleiding van de opening van het sanicenter. 

Adres: Boomsesteenweg 801, 2160 Wilrijk 

FACQ zoekt nieuwe medewerkers 

Voor de opening van de showroom in september is FACQ nog op zoek naar nieuwe medewerkers. Alle openstaande vacatures zijn terug te vinden op de website van FACQ

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met