Facq opent haar nieuwste showroom dichtbij Antwerpen

Na de opening van het sanicenter in Wilrijk op 7 juni, is het vandaag de beurt aan de nieuwe showroom om haar klanten te verwelkomen. Het gebouw is vlot bereikbaar via de autosnelweg en ligt naast Ikea Wilrijk.  

Een vat aan inspiratie  

Wie zijn of haar badkamer wil renoveren of inrichten moet vaak verschillende knopen doorhaken. Een douchesysteem, nieuwe lavabo, trendy kraan of opbergkast kiezen – volgens eigen smaak en budget – is niet altijd een eenvoudige klus. De opening van deze vestiging biedt soelaas bij het maken van bovenstaande keuzes. De showroom in Wilrijk beschikt over een breed assortiment producten voor de badkamer, verwarming en energiebesparing. Bovendien heeft Facq altijd met bekende merken gewerkt om de kwaliteit te waarborgen. ​ ​

Bezoekers kunnen genieten van de beste mogelijke dienstverlening en advies op maat door de aanwezige FACQ-experts.

Praktische informatie 

  • Adres: Boomsesteenweg 801, 2610 Wilrijk 
  • Openingstijden: van maandag tot zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur 

(Bestemd voor de pers, niet voor publicatie) 

Als u de showroom van Facq in Wilrijk wenst te bezoeken, kunt u mij een e-mail versturen op cam@twocents.be zodat we samen een bezoek kunnen afspreken. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met