FACQ opent nieuwe vestiging in Doornik

FACQ opent nieuwe vestiging in Doornik

Na de opening van een nieuwe showroom in Eupen en een gloednieuw Sanicenter in Oudenaarde, is vandaag Doornik aan de beurt. FACQ opent er een nieuw Sanicenter voor professionals gespecialiseerd in sanitair, verwarming en hernieuwbare energie. Dankzij deze nieuwe vestigingen kan FACQ zijn nationale groei verder uitbouwen.

De expert in sanitair en badkamers opent er op 28 februari eveneens een showroom om aan de vraag van particulieren te voldoen. In tegenstelling tot de Sanicenters, die voorbehouden zijn voor professionals, zijn de FACQ-showrooms gericht op de noden van het grote publiek. De particulier kan er namelijk terecht voor inspiratie bij de renovatie of inrichting van de badkamer alsook voor advies van experts uit de sector. 

Een strategische en makkelijk bereikbare locatie

De nieuwe vestiging in Doornik is gelegen aan de Doornikseteenweg, een echt bouw- en renovatie-epicentrum. Veel bedrijven hebben er namelijk een vestiging, waardoor het aanbod voor de consument blijft groeien. Dankzij de afrit van de autosnelweg op slechts 500 meter van het Sanicenter, is het vlot bereikbaar voor de inwoners van Doornik en Moeskroen, maar ook  voor wie van regio Bergen komt.

Nabijheid en beschikbaarheid, de troeven van de Sanicenters

De Sanicenters bieden de professionals de nodige tools om hun activiteiten zo goed mogelijk uit te voeren. De vestigingen beschikken namelijk over een stock van meer dan 7.000 artikelen en beslaan een oppervlakte van 1.800 à 2.000 m². FACQ staat zo dichter dan ooit bij zijn klanten. Een team van professionals voor professionals, dat is de ambitie van dit nieuwe verkooppunt in de Henegouwse regio.

FACQ nodigt alle professionals uit de sector uit om op 9 december het nieuwe Sanicenter op de Doorniksesteenweg 13 in 7520 Ramegnies-Chin te ontdekken.

Voor bijkomende inlichtingen, bel 069/49.71.51 of neem contact op per mail via tournai@facq.be

Caroline Mouzon Project Manager

 

Over FACQ

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 15 Showrooms, 44 Sanicenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.