Het FACQ-Sanicenter te Waterloo verhuist

Het FACQ-Sanicenter dat voorheen gelegen was te Waterloo (Brusselsesteenweg 272) bevindt zich voortaan in Woutersbrakel. Omdat het oude gebouw te klein geworden was besloot FACQ een grotere vestiging te openen, gelegen nabij de grote verkeerswegen. De opening vond plaats afgelopen maandag 6 april.

Een strategische en vlot bereikbare locatie

Het nieuwe Sanicenter te Woutersbrakel is vlak bij de ring gelegen, waardoor zichtbaarheid en een vlotte bereikbaarheid gegarandeerd is. Bovendien is er een ruime parking voorzien. Zo wordt er maximaal tegemoetgekomen aan de noden van de professionele klant. Het Sanicenter te Woutersbrakel biedt eveneens de ‘Facq Collect & Go’ service aan. Het aparte servicepunt garandeert een nog snellere dienstverlening.

Nabijheid en beschikbaarheid, de voordelen van het Sanicenter

Het sanicenter van Woutersbrakel beslaat een oppervlakte van 1.700m² en heeft meer dan 6000 artikelen van de grootste sanitair- en verwarmingsmerken in voorraad. De FACQ-sanicenters hanteren flexibele openingsuren om de professionals zo goed van dienst te zijn. Indien een product niet ter plaatse beschikbaar is, maar in één van de 3 logistieke FACQ-depots, wordt dit diezelfde nacht geleverd en is de volgende ochtend beschikbaar in een vooraf gekozen Sanicenter.

De professesionele teams van FACQ ontvangen steeds met plezier de vakmensen uit de sector in het nieuwe Sanicenter te Wouterbrakel op volgend adres :

Industriepark 6
1440 Woutersbrakel

Aandacht: Gezien de uitzonderlijke omstandigheden is enkel het Facq Collect & Go punt bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur voor het ophalen van bestelling die voorafgaandelijk online, telefonisch of per mail geplaatst werden.

Alle informatie over de FACQ-dienstverlening zijn terug te vinden op volgende webpagina : https://www.facq.be/nl/laatste-nieuwigheden/veranderingen-openingsuren-door-covid-19

Gabrielle Vermeulen

Gabrielle Vermeulen

Press Officer, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met