Het grootste depot voor sanitair en verwarming van de provincie Luik bevindt zich in Alleur

FACQ, de nationale expert op gebied van sanitair en verwarming, heeft zijn depot in Alleur uitgebreid. Dankzij 3.600 m² extra oppervlakte – met een totale oppervlakte van 20.000 m² - is dit voortaan de grootste opslagplaats voor sanitaire en verwarmingsproducten uit de regio. Het depot bedient de volledige Waalse regio en Limburg. 

Negen maanden lang is er gewerkt aan de uitbreiding van deze uitzonderlijke opslagplaats. Het depot en zijn geavanceerde logistieke centrum strekken zich momenteel over meer dan 20 meter uit en zijn daardoor goed zichtbaar vanaf de E25.

FACQ beschikt over drie regionale afhaaldepots met een grote voorraad in Zaventem, Oudenbrug en Alleur waardoor de vakman snel over alle noodzakelijke producten beschikt. “Als een professional snel een bepaald product nodig heeft, volstaat het om een bestelling via het Contact Center of de e-commerce te plaatsen. Hooguit een uur later ligt de bestelling klaar bij de afhaaldienst van het regionale depot”, zegt Pascale Curias, Marketing manager bij FACQ.

 

Wenst u het gerenoveerde depot in Alleur te bezoeken? Aarzel niet om contact op te nemen met Hélène Tuypens: ht@twocents.be of +32 478 763 593. 

Helene Tuypens

Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met