De FACQ-showroom van Merelbeke opende zijn deuren

De FACQ-showroom van Merelbeke opende zijn deuren. Hij is gelegen langs de E40 en vervolledigt het grootste FACQ centrum van het land, waarin alle diensten van het merk samenkomen: een logistiek centrum, een Collect & Go-dienst, een Contact Center én een Sanicenter.

Inspiratie voor de particulier

Wie zijn of haar badkamer wil renoveren of inrichten moet vaak verschillende knopen doorhaken. Een douchesysteem, nieuwe lavabo, trendy kraan of opbergkast kiezen – volgens eigen smaak en budget – is niet altijd een eenvoudige klus. De nieuwe showroom in Merelbeke helpt deze keuzes te maken. Het is FACQ’s grootste showroom in België en strekt zich uit over meer dan 3.000 m². Bezoekers vinden er sanitaire- en verwarmingsoplossingen, technieken voor hernieuwbare energie, een dienstverlening op maat én advies op maat door de aanwezige FACQ experts.

Een breed productgamma voor de vaklui

Uiteraard worden ook de vaklui niet vergeten. FACQ hanteert daarvoor al sinds lange tijd een duidelijk principe: elke Belgische professional moet toegang hebben tot een FACQ Sanicenter op maximum 30 minuten afstand. Het FACQ centrum in Merelbeke is makkelijk bereikbaar dankzij een centrale ligging en de nabijheid van de snelweg. Met zijn 30.000 m² totale oppervlakte en een voorraad van meer dan 7.000 artikels is dit het grootste FACQ-centrum in België. 

De beschikbaarheid van de producten is één van de prioriteiten van FACQ. Dankzij de Collect & Go service kunnen professionals via een Contact Center of via e-commerce het product bestellen waar zij naar op zoek zijn. Maximum een uur later ligt de bestelling klaar in de "FACQ Collect & Go" van hun keuze.

Bovendien komt er een extra dienst in het Sanicenter van Merelbeke. Professionals kunnen er in de « Hospitality Lounge » opleidingen volgen, of hun klanten ontmoeten om hun projecten te bespreken.

Een uniek centrum

Met dit centrum bevestigt FACQ haar positie als de prominente speler in haar sector. De ambitie is duidelijk: nog dichter bij de klanten komen te staan én een grotere zichtbaarheid geven aan de professionele sector van sanitair en verwarming. Een sector die essentieel is om verschillende uitdagingen te beantwoorden, denk bijvoorbeeld aan het wonen in de toekomst en het ecologische vraagstuk. ​ 

De architectuur van het gebouw maakt meteen indruk. De indrukwekkende façade met zijn speciale vormgeving die doet denken aan een TGV, is 300 meter lang, 16 meter hoog en goed voor zo’n 8.000 m² glas. De plaatsing van een gevelbekleding in inox op zo’n grote oppervlakte is een primeur in België. Het gebouw in Merelbeke is bovendien een slim en energiezuinig geheel met 1.932 zonnepanelen op het dak en in totaal 20.000m² vloerverwarming.

Praktische info – Save the date (niet voor publicatie)

FACQ nodigt u van harte uit om het volledig FACQ centrum in Merelbeke te ontdekken. Noteer alvast de datum van donderdag 5 november (vanaf 18u) in uw agenda.

Adres : Heidestraat 6 - 9820 Merelbeke
Timing: donderdag 5 november vanaf 18u

Bij interesse, of als u verdere info of een interview wenst, aarzel dan niet contact op te nemen met cam@twocents.be.

Bedankt om uw aanwezigheid per mail te bevestigen voor 26 oktober.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met