Perfecte hygiëne dankzij de nieuwe generatie toiletten van DURAVIT SensoWash®

DURAVIT en ontwerper Philippe Starck nodigen de gebruikers uit voor een nieuwe dimensie van welzijn en lichaamsverzorging. Tijdens BATIBOUW 2020 zal FACQ de nieuwste generatie douchetoiletten voorstellen die beschikbaar zijn in twee varianten: SensoWash® Starck f Plus en SensoWash® Starck f Lite. Beide toiletten zijn hangtoiletten. Ze worden aangestuurd met behulp van een afstandsbediening en kunnen worden geconfigureerd met behulp van een applicatie voor smartphones.

Aangepaste intieme verzorging en eenvoudig onderhoud

De nieuwe technologie Rimless® en de optimalisering van de geometrie van het reservoir en de sifon van SensoWash® Starck f verbeteren de watertoevoer voor hogere spoelprestaties. De antibacteriële emaillaag HygieneGlaze® 2.0 staat garant voor perfecte hygiëne dankzij de afbraak van 99,99 % van de bacteriën in een mum van tijd. De verwarmde toiletbril werd ontworpen in een stevig materiaal dat, net als het deksel, over een niet-poreus oppervlak beschikt dat bestand is tegen krassen en zeer hygiënisch is.

Puur en comfortabel design

De onderdelen van de douchetoiletten uit het gamma SensoWash® werden op punt gesteld op technologisch vlak en beter geordend, zodat alle technologieën konden geïntegreerd worden in een keramische finish. Van buitenaf is enkel het vlakke toiletdeksel van 40 mm hoog zichtbaar. Op die manier vormen het deksel en de witte afdekplaat achteraan een eenheid aan de volledig vlakke oppervlakte: een modern design en technologie ten dienste van het comfort en een perfecte balans.

Het ontwerp van het nieuwe douchetoilet SensoWash® zal de gebruiker weten te verleiden dankzij de pure look en tijdloze moderniteit, voor een ideale combinatie met alle reeksen van het merk. Duravit ontwikkelde en produceerde het toilet en overtuigt dankzij de eenvoudige montage en een geïntegreerde functie voor automatische ontkalking. 

De modernste technologie

De elegantie en verfijning van de afstandsbediening zorgen ervoor dat deze makkelijk in de hand ligt. Daarenboven is de afstandsbediening zeer innovatief en kan hij op intuïtieve manier worden gebruikt voor alle functies. De technische details staan garant voor meer comfort, zoals de aanwezigheidssensor waardoor het deksel automatisch opent, de functie voor de herkenning van de gebruiker die geïntegreerd werd in de bril en de verschillende mogelijkheden om de verwarming van de bril, de intensiteit van de waterstraal en het drogen met warme lucht in te stellen.

De speciale app SensoWash® biedt de mogelijkheid om, optioneel, een gepersonaliseerde configuratie van het toiletdeksel in te stellen. Deze app zou op termijn zelfs de afstandsbediening kunnen vervangen. Ook is het mogelijk om de spoelfunctie en de afzuiging in te stellen via de afstandsbediening of de app. Dit omdat SensoWash® Starck f te combineren is met het bijpassende inbouwreservoir van Duravit, uitgerust met de elektronische bedieningsplaat A2. 

Kom het gamma ontdekken tijdens Batibouw 2020, op stand nr. 211 van FACQ in Paleis 7.

Gabrielle Vermeulen

Gabrielle Vermeulen

Press Officer, Two cents

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met