7,8 m², zo groot is de gemiddelde badkamer

Het is niet altijd makkelijk om spullen zo op te bergen en je huis in te richten zodat je achteraf alles makkelijk terugvindt, en al helemaal niet in de badkamer. Nochtans is er een oneindige keuze aan badkamermeubelen: kleine, hoge, grote, hangende, met deuren of laden, met een plek voor de wasmand, met een verschoontafel voor baby’s, eventueel een wasmachine, … Er bestaan talloze ingenieuze opbergmogelijkheden die het leven vergemakkelijken. Daarom biedt FACQ meubelen aan waarin je alles snel terugvindt, zelfs in een kleine badkamer van amper 4 m².

Ilot van Delpha, het plaatsbesparende badkamermeubel bij uitstek

Ilot van Delpha gaat niet alleen esthetisch, maar ook bijzonder slim om met kleine ruimtes. De vele handige oplossingen van de collectie maken zelfs de kleinste badkamers groots! De strakke lijn van de nieuwste collectie, die Scandinavisch design een industriële look geeft, bevat een waaier aan opbergmogelijkheden.

Op de stand van FACQ maakt de bezoeker alvast kennis met de absolute must voor 2017 van deze nieuwkomer: de waskom. Door zijn druppelvormig design kan de kom zelfs op de buitenste hoek van het meubel geplaatst worden, waardoor er heerlijk veel ruimte overblijft. De waskom kan over een oriëntatiehoek van 60° worden gemonteerd zodat hij perfect aansluit bij iedere badkamerconfiguratie. De uitneembare afvoerstop, in de vorm van een waterdruppel, verenigt esthetiek en onderhoudsgemak.

Een pak details en handige voorzieningen maken het leven stukken aangenamer: een multipositie-wandlamp met led-verlichting, een functionele spiegel met ingewerkt tablet, of een wandrek als alles-in-één-oplossing met legbladen en houders voor de haardroger en juwelen. Veelzijdige accessoires vullen de geoptimaliseerde bergruimte verder aan.

Het plaatsbesparende meubel is slechts 34 cm diep en dus ideaal voor kleine badkamers. Het is verkrijgbaar met 1 deur en 2 schuifladen die volledig openen, en leverbaar in 6 breedtes (50, 60, 70, 80, 90 en 100 cm). De voorzijde is beschikbaar in 8 afwerkingen; de witte of zwarte grepen kunnen als haakje gebruikt worden.

Helene Tuypens

Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met