87 % van de Belgen doet het graag rustig aan

Samen in bad voelen de kinderen zich de koning te rijk. Of hun ouders met z’n tweetjes op Valentijn. Hoe oud we ook zijn, in bad kunnen we ons ontspannen of amuseren. Enkele minuten ’s morgens of enkele uren ’s avonds na een zware werkdag. Het bad is de ideale plek om je even terug te trekken, in te zepen met badschuim of een andere verzorgingslotion en alle stress te laten varen. Anders gezegd: om volledig tot rust te komen. Bij FACQ hebben baden slechts één doel: goed doen.

Het toppunt van comfort in het vrijstaande bad van Bettelux Silhouette

De nieuwe collectie van Bettelux Silhouette speelt met het contrast tussen de zachte vormen aan de binnenzijde van het bad en het monolithische karakter van de buitencontouren. Dit sober vormgegeven, vrijstaande bad, nu ook verkrijgbaar in mat wit, springt vooral uit de band dankzij de voegloze watermerklijnen in de randen. Deze lineaire aankleding plaatst het bad in het hart van de badkamer, voor een gegarandeerd moment van ontspanning. Bettelux Silhouette introduceert ook een hoekbad voor kleine badkamers.

Extra troef: de uitvergrote boord aan één zijde. Deze biedt de nodige steun aan het kraanwerk en het tablet en vormt tegelijk een bijkomend plaatsingsvlak. De kraan is bovendien helemaal naar believen te plaatsen. Tijdens de productie worden de gaten naar wens geboord, in functie van de gekozen model en de gewenste positie van de kraan.

Naast het comfort van de uitgerekte, liggende houding, draagt ook het waterpeil onmiskenbaar bij tot het gevoel van ontspanning. Bette heeft aan alles gedacht en ontwikkelde een systeem dat toelaat om het waterniveau op elk moment met 5 cm te verhogen. Daarvoor volstaat het om simpelweg aan de draaiknop te draaien.

Bettelux Silhouette stelt ook meerdere meubelen op halve hoogte van het bad voor in exclusieve materialen, zoals hout. Ook het hoogkwalitatieve email nodigt uit tot een creatieve inrichting, bijvoorbeeld in combinatie met een ander materiaal of geïntegreerd in een typische badkamerstijl.

Helene Tuypens

Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met