99% van de Belgen wil een badkamer die anders is dan alle andere

Klassiek, design, natuurlijk, lichtrijk, luxueus of vooral gezellig: badkamerstijlen zijn bijzonder gevarieerd en het ontbreekt niet aan originaliteit om tegemoet te komen aan persoonlijke wensen. Sinds enkele jaren is het verpersoonlijken van de badkamer uitgegroeid tot een absolute trend. De consument kiest de kleuren en afmetingen van zijn meubelen, de kraan, het type bad of het douchesysteem in functie van de beschikbare ruimte en het budget. FACQ stelt in zijn dertien showrooms de laatste nieuwigheden voor. Op Batibouw 2017 krijgen twee nieuwe, exclusief bij FACQ verkrijgbare collecties een prominente plaats op de stand. De modellen worden zodanig opgesteld dat elke bezoeker zich er helemaal thuis voelt.

Absoluut gevoel van welzijn met het natuurlijke hout van Edition Lignatur – Exclusief bij FACQ

Natuurlijke materialen zitten in de lift. Dat heeft Keuco goed begrepen, zo bewijst Edition Lignatur, een meubelencollectie in natuurlijk hout. Hout geniet een tijdloze status en gaat naadloos samen met alle badkamerstijlen. De natuur is alomtegenwoordig in deze collectie en geeft het meubel een ongeziene elegantie, gekoppeld aan een groot comfortgevoel. En dat allemaal dankzij het nauwkeurig geselecteerde, natuurlijke hout.

Dit luxueuze inrichtingsconcept in natuurlijk hout is het resultaat van een samenwerking tussen Keuco en Team 7. Edition Lignatur bestaat voor het grootste deel uit massief hout van eik, notelaar of Venetiaanse eik. Het resultaat? Moderne lijnen die overduidelijk ontsproten zijn aan de natuur en de zintuigen prikkelen: om aan te raken, te ruiken en naar te kijken!
Edition Lignatur weerspiegelt de fascinatie en liefde van Keuco voor hout, dat voor een intens gevoel van welzijn zorgt in het hart van de badkamer. Het sculpturale karakter van de maatwerkmeubels gaat hand in hand met de natuurlijke kleuren, vlammen en tekeningen in het hout.

Edition Lignatur beschikt over speciale, in de spiegel geïntegreerde, verlichting. Met aanraaktoetsen wordt de intensiteit van het bovenlicht (daglicht, wit of geel licht, …) naar wens afgesteld.
Alle meubelelementen zijn voorzien van fronten met push-to-open-technologie, ledverlichting met automatische aan-uitfunctie en lades met een onderverdeling in hout.

Qamar, minimalistisch design voor een gesofisticeerde badkamer – Exclusief bij FACQ

Qamar is de nieuwe badkamermeubelcollectie van Inda, marktleider in accessoires en fabrikant van badkamermeubels en douchewanden. Qamar, exclusief bij FACQ, is ontwikkeld als centraal element in de badkamer. Het estheticisme en het hoge stilistische niveau zijn ongetwijfeld dé hoofdkenmerken van deze nieuwe lijn.

Elk element is uitgedacht met de functionaliteit in het achterhoofd. Het ruimtegebruik en de technische details zijn tot in detail bestudeerd om tegemoet te komen aan de wensen van de consument, voor wie de badkamer een steeds grotere impact heeft op zijn persoonlijke welzijn.

De minimalistische vormentaal van de producten van de Inda-collectie, ontwikkeld in samenwerking met designer Sergio Brioschi, is even elegant als gesofisticeerd en compatibel met alle levensstijlen.

De vormgeving en de structuur van de meubelen, de plaatsing van de grote handgrepen, het asymmetrische oppervlaktespel en de chromen detailleringen zijn kenschetsende elementen van deze belangrijke collectie. Maar de omkadering in gekleurd glas met verschillende chromatische tinten of in zilver, brons of gesmoord spiegelglas, springt het meest in het oog. Het is ook mogelijk om te experimenteren met verschillende afwerkingen met textieleffect, fineer of lakkleuren om een volledig unieke en harmonieuze badkamer te creëren.

Unique van Delpha, meubel met betonlook voor een krachtig effect

Gepolijst, gepolierd, gekleurd: beton zit vanwege zijn robuuste, minimalistische en industriële karakter al enkele jaren volop in de lift. Niet alleen als materiaal voor vloeren en muren, maar dankzij Delpha ook als bekleding voor meubelen. De betonlook staat garant voor een brute en hedendaagse aankleding, waarmee de consument qua stijl alle kanten op kan.
De Unique-collectie omvat sinds enkele jaren meer dan 85 verschillende fronten, in diverse materiaalsoorten en chique kleuren: houtlook of materiaaleffecten, mat of blinkend glas, matlak, satijn of hoogglans. De nieuwe afwerking in betonstijl brengt op een persoonlijke manier leven de badkamer.

Unique van Delpha balanceert met haar talrijke meubelbekledingen precies op de scheidslijn tussen estheticisme en functionaliteit. De opstelling van de meubelen, de spiegels en toiletkasten, de geïntegreerde waskommen, kolomkasten, halve kolomkasten, nissen, …: de perfecte basis voor een kleine of grote badkamer op maat.

Het voordeel van de Unique-collectie schuilt in het gemak waarmee verschillende elementen gecombineerd kunnen worden in functie van de beschikbare ruimte, het budget en de persoonlijke smaak. In Europa bedraagt de gemiddelde badkameroppervlakte 7,8 m². Dat is waarom Delpha moduleerbare en combineerbare meubels ontwikkelt voor kleine ruimtes. De Unique-collectie laat zich naar wens samenstellen voor een vrije en gevarieerde inrichting van de badkamer.

Bovendien garandeert de collectie een perfecte organisatie van schoonheids- en verzorgingsproducten, dankzij de opbergmogelijkheden voor cosmetica.

Helene Tuypens

Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met