Accessoires en kleuren voor perfecte harmonie

Herfst 2017 - Trends voor de badkamers

Een handdoekdroger, papierhouder, zeepdispenser, vuilbakje, grijpstang, doucheplank, … Het accessoiresgamma wordt steeds groter. Ze vallen steeds meer op want ze geven de final touch aan de badkamers. Het is dan ook een must om deze accessoires te kiezen in overeenstemming met de kleur van de kranen, voor een harmonieuze trendvolle badkamer.

1. De nieuwe kranenserie PLAN S van Keuco met talrijke bijhorende accessoires

In 2017 schrijft Keuco met zijn nieuwe kranenserie PLAN S een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis, die al bijna 15 jaar vol successen staat met  de kranen PLAN. De verschillende afwerkingen van de nieuwe reeks PLAN S bieden een grote variatie aan combinatiemogelijkheden: glanzend chroom, mat aluminium of hoogwaardig roestvrij staal. De kranen, ontworpen door het designbureau Tesseraux + Partner uit Potsdam, onderscheiden zich van de rest van de PLAN-reeks dankzij de dynamische cilindervorm. De wastafelkranen en bidetkraan vallen op door hun slanke bedieningshendel. De laterale opstelling van de hendels blijkt een bijzonder voordeel tijdens het gebruik: bij het sluiten van de kraan met natte handen, blijft de uitloop droog en proper.

Een andere bijzonderheid van de reeks PLAN S is de ingebouwde éénhendelkraan voor de wastafel: de wanduitloop en bedieningshendel werden samengebracht en vormen één enkel element aan de muur. PLAN S bevat eveneens kranen voor douches en baden. 

Het dynamisch design garandeert een harmonieus geheel in alle delen van de badkamer. Hiervoor heeft Keuco ook talrijke accessoires ontwikkeld.

Zo biedt het PLAN-afvalemmertje, met een capaciteit van 5 liter, een extreem intelligente en chique oplossing. Over alle details is nagedacht: de antislipbodem maakt hem bijzonder stabiel, het aparte deksel maakt het gebruik praktisch en de interne emmer is voorzien van een externe bekleding in chroom, wat de vuilniszak aan de buitenkant onzichtbaar maakt.

De zeepdispenser is eveneens heel praktisch uitgewerkt, met de éénhandsbediening en een esthetische houder, die gemakkelijk bijgevuld kan worden.

De doucheplank verleidt met haar kleine geheimpje onder de vorm van een rooster dat onzichtbaar deel uitmaakt van het design. Perfect in combinatie met de robuuste grijpstang in een hoek van 135 graden, met geïntegreerd zeepplankje, zowel beschikbaar in de linkse als rechtste variant.

Dankzij de verwijderbare zeepdrager verloopt het reinigen eenvoudig. Keuco zorgt zo voor coherente badkameraccessoires met een harmonieus resultaat. 

2. De nieuwe staande badkraan Edition 400 van Keuco 

Iedere badkamer wordt dankzij Edition 400 van Keuco een unieke levensruimte. De armaturen van Edition 400 van Keuco tonen zachte maar klassieke vormen. 

Dit jaar doet de mengkraan voor vrijstaand bad zijn intrede in het gamma. Deze nieuwe kraan wordt zonder twijfel de eyecatcher van de badkamer, overtuigend door de handdouche en een praktische glazen plank voor toiletartikelen.

De armaturen zijn beschikbaar in de uitvoeringen: zwart, chroom, brons en nikkel en dit in gepolijste of geborstelde afwerking voor een karaktervolle badkamer. Het grote voordeel van deze nieuwe mengkraan voor vrijstaand bad is dat het perfect te combineren is met heel wat verschillende badkuipen.

Klik hier om het persdossier te downloaden.

PDF - 1.2 Mb

Helene Tuypens

Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met