Badkamer in hotel-stijl met Facq

De nood aan rust, natuur en de terugkeer naar de essentie is voelbaar in de badkamer. Zachte kleuren of karakter, ronde vormen voor zachtheid, verschillende texturen die contrast creëren, ... Facq stelt verschillende elementen voor die de badkamer mooier maken, zonder in te boeten op functionaliteit en duurzaamheid.  

De voordelen van licht ​ 

Ook ruimte en openheid staan centraal in 2022. Natuurlijk licht laten binnenstromen, zichzelf een blik gunnen op de natuur bij het nemen van een bad, en overbodige afscheidingen wegwerken. De wet room, het equivalent van een open keuken voor een badkamer, of een vrijstaand bad gecombineerd met een XXL-douche in de slaapkamer zijn erg populair dit jaar. 

Vormen en kleuren met karakter ​ ​ 

Vierkanten hebben een precieze vorm en sterke contouren. Ze drukken een stempel van ontegensprekelijke zuiverheid op de accessoires, wastafels en kranen van 2022. Grafische lijnen maken van verwarmingselementen echte decoratieve objecten, terwijl een asymmetrisch douchescherm een mooi optisch effect in de badkamer creëert. Bij sommige badkamermeubelen bestaat de voorzijde uit twee delen waarbij het ene deel effen is en het andere met textuur. Zwart, antraciet en matte kleuren in plaats van glanzende tinten blijven populair, zelfs voor toiletten en wastafels. 

Duurzaamheid, welzijn en technologie ​ 

Dankzij slimme accessoires en geavanceerde technologieën, garandeert Facq water- en energiebesparing zonder in te boeten aan welzijn. Zo wordt de temperatuur van elke kamer op afstand geregeld én wordt de waterkraan aan- en uitgezet zonder hem aan te raken. Facq speelt verder in op de trends door gebruikers te laten genieten van de ongeëvenaarde hygiëne en het comfort van een douche wc, of van de voordelen van lichttherapie in bad of onder de douche. ​

Zomer in de badkamer met Facq 

Dankzij twee nieuwe collecties van de beroemde Belgische ontwerper Philippe Starck, begint de zomervakantie dit jaar vroeger dan verwacht. Tulum en Soleil van Philippe Starck staan symbool voor levendige, harmonieuze en zonnige combinaties voor de Facq badkamer. 

De nieuwe kranen uit de Tulum-collectie van Philippe Starck verenigen puurheid en elegantie. Zowel haptisch als visueel maakt Tulum indruk, op het gebied van kwaliteit met duurzame keramische patronen en perfect afgewerkte oppervlakken die gemakkelijk te reinigen zijn. 

De nieuwe Duravit badkamerserie Soleil by Starck creëert een natuurlijke en kalme atmosfeer met zijn uitgesproken subtiele belijning. De compacte serie wastafels, toiletten en ligbaden breidt de designmogelijkheden in de badkamer uit met een nieuwe optie die wordt gekenmerkt door natuurlijke zachtheid. ​ 

Gabrielle Vermeulen

Gabrielle Vermeulen

Press Officer, Two cents

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.