Badkamertrend: de schitterende douche in al zijn pracht

Persdossier - Batibouw 2018

De fabrikanten van douchewanden breiden hun traditionele aanbod uit: naast glanzende en moderne verchroomde profielen bieden ze voortaan ook spiegelwanden, handgrepen en stijlvolle scharnieren aan in mooie kleuren. Voor ieder wat wils!

Dit jaar wordt FACQ de exclusieve invoerder van douchewanden van het merk Inda voor België. De fabrikant vernieuwt en geeft kleur aan de profielen van zijn douchewanden zodat nog creatiever te werk gegaan kan worden bij het ontwerp van de doucheruimte, en dit allemaal afgestemd op de aanwezige meubels en accessoires. 

Klar van Inda: harmonieuze kleuren onder de douche

In 2018 gaat Inda een stapje verder in de personalisering van de badkamers met gekleurde profielen voor de douchewanden. De profielen kunnen afgestemd worden op de douchebak, op de kranen of op de andere accessoires in de doucheruimte.

Inda biedt tevens de mogelijkheid om nog verder te gaan in de personalisering van de douchedeur: er kan namelijk een hoge resolutie foto op gedrukt worden.Inda creëert nieuwe gekleurde handgrepen en een nieuwe spiegelafwerking, die van de Klar-serie een referentie op het gebied van douchewanden zullen maken. Dankzij de introductie van de slow-motion techniek van de deuren gaat de douchedeur gemakkelijk open en dicht. Bovendien is ze onderhoudsvriendelijk door de verwijderbare deuren.

Trendy Design van Inda: de stijlvolle industriële look tot in de douche

Met de Trendy Design-collectie legt Inda resoluut de focus op esthetiek. Met zijn uiteenlopende stijlen vindt iedereen er precies wat bij zich past. 

Naast de keuze voor een vaste wand, een zwaai- of schuifdeur of één van de vele glassoorten (transparant / gelijnd / mat / grijs), biedt Inda nu ook een ruime keuze aan profielen. Naast de verchroomde, geanodiseerde, natuurlijke, glanzende en zilver/verchroomde uitvoeringen zijn de Trendy Design-profielen ook verkrijgbaar in een mooie diepzwarte kleur voor een weergaloze en klassevolle wellnessruimte! 

Het zwart doet steeds vaker zijn intrede in onze badkamer en vormt een interessant contrast met het gebruikelijke wit. Deze trendkleur geeft een luxueuze en stijlvolle toets die perfect past bij zwarte kranen en accessoires, voor een so chic industriële look.

Azure van Inda: een duidelijk en verfijnd concept

De Azure-douchewanden van Inda vallen op door één duidelijk kenmerk: ze hebben heel fijne profielen en verlenen de doucheruimte daardoor een zeer zuivere stijl. De verstelbare en uitschuifbare wanden worden op maat gemaakt, zodat ze geschikt zijn voor alle soorten badkamers.

Nieuw in de Azure-serie: de kleur en de afwerkingen van de scharnieren en de handgreep kunnen afgestemd worden op de badkamermeubels en de andere accessoires. Ideaal dus om deze ruimte om te vormen tot een globaal en coherent concept. De serie omvat acht gelakte afwerkingen en drie kleuren met spiegeleffect.

 

Download het volledige persdossier van FACQ via de link onder de foto’s.

De foto’s kunnen gedownload worden vanuit de mediagallerij.

Klik hier om het persdossier in NL te downloaden.

PDF - 2.3 Mb

Téléchargez ici le dossier de presse en FR.

PDF - 2.3 Mb

Helene Tuypens

Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met