Badkamertrend: hout, staal, beton en zelfs ... leer!

Persdossier - Batibouw 2018

De zoektocht naar vernieuwende, duurzame, ecologische en onderhoudsvriendelijke materialen gaat verder. Meubels worden gemaakt van originele nieuwe materialen. Leder, bamboe, glas, porselein en hout zorgen voor een nieuwe aanraakervaring en een bijzonder gevoel van welzijn en rust.

Durasquare van Duravit: een metalen console voor de wastafel

Ook staal doet zijn intrede in de badkamer. De Durasquare-wastafels van Duravit komen perfect tot hun recht in combinatie met de nieuwe metalen console. Deze structuur is in de hoogte verstelbaar en is verkrijgbaar in een zilverkleurige (verchroomde) of matzwarte afwerking. Een echte blikvanger!

Het glazen blad, dat in de metalen console ingebouwd is, is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren waaronder jade, steenblauw of flanel grijs. Hierdoor krijgt de badkamer een persoonlijke kleurtoets.

De Durasquare-wastafel weerspiegelt een samensmelting van een rechthoek en een cirkel. Het nieuwe design van Durasquare wordt gekenmerkt door strakke, rechthoekige randen en zachte, vloeiende binnencontouren.

De strakke wastafels zijn vervaardigd uit DuraCeram®, een vernieuwend keramisch materiaal. Dit materiaal maakt het mogelijk om opzetwaskommen met buitengewoon dunne randen te creëren, die zeer onderhoudsvriendelijk en ook zeer stabiel zijn.  De modellen zijn verkrijgbaar in de standaardafmetingen van 1000 en 600 mm (wastafels), 450 mm (fonteintjes) en 600 mm (opzetwaskommen) en zijn perfect voor de inrichting van badkamers en gastentoiletten.

Het Halo-gamma van Sanijura en zijn meubels bekleed met leer

Sanijura vernieuwt met de Halo-meubelserie en biedt fronten uit imitatiehout, in grijze betonstijl of met verouderde lederen look. Meer is er niet nodig voor een originele en trendy badkamer.

De betonnen fronten van de Halo-serie geven de badkamer een industriële en stedelijke uitstraling. Het houten meubilair is te verkrijgen in natuurlijk notenhout, natuurlijk eikenhout, zacht eikenhout, grafietkleurig eikenhout en donker eikenhout. En waarom geen combinatie van de houten meubels met lederen look of met betonlook? Voor een look die helemaal bij ons past!

De afwerkingen in glanzende lak en het LED-verlichtingssysteem zijn afgestemd op de stijl van de badkamer en creëren een aangename sfeer.

D motion van Delpha en zijn betonlook

Een modulair en supertrendy gamma met decoratieve betonlook, dat is wat Delpha graag voorstelt. Het lage meubel gaat gemakkelijk open door zijn discrete greep. Het grote wastafelblad en de lage nis bieden extra opbergmogelijkheden.

De legplanken van de toiletkast zijn in hoogte verstelbaar, afhankelijk van de producten die erin staan. De glanzende zijkanten van de kast reflecteren de muren van de kamer om helemaal in het decor op te gaan. Dankzij zijn grote hoogte heeft de kast een behoorlijke opslagcapaciteit.

 

Download het volledige persdossier van FACQ via de link onder de foto’s.

De foto’s kunnen gedownload worden vanuit de mediagallerij.

Klik hier om het persdossier te downloaden.

PDF - 2.3 Mb

Téléchargez le dossier de presse FR ici.

PDF - 2.3 Mb

Helene Tuypens

Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met