De nieuwigheden van FACQ op BATIBOUW 2020

Net als elk jaar maakt het Belgische bedrijf FACQ gebruik van Batibouw om de trends voor de badkamers van 2020, zijn favoriete oplossingen en de laatste nieuwe innovaties van de sector te tonen. Het doel: particuliere klanten inspireren en adviseren voor hun bouw- of renovatieproject. Dit jaar focussen de trends voor badkamers zich rond vijf grote thema’s: Luxury, Minimal, Calm, Green & Energy.

1. Luxe in de badkamer met de nieuwe Black Edition van KEUCO.

Ter gelegenheid van BATIBOUW 2020 introduceert ​ FACQ, expert in badkamers, exclusief de nieuwe Black Edition van KEUCO, ontwerper van kwaliteitsvolle interieurinrichting voor badkamers. Deze Black Edition, een volledig nieuw, zwart gamma badkamermeubels- en accessoires, bestaat onder andere uit de badkamermeubels van EDITION 11, douchekranen van ​ het IXMO-gamma, kraanwerk en accessoires uit EDITION 400 en andere badkameraccessoires. De kranen, accessoires, afwerkingen van de meubels en zelfs de douchewanden zijn voorzien van een intens zwarte toets, in matte of glanzende versie, voor een moderne en elegante badkamer met een uitgesproken en uniek karakter. ​ 

Klik hier voor meer informatie

2. Een centrale plek voor minimalisme in de badkamers met het gamma Indissima van Inda

De badkamer is een essentiële ruimte van een woning. Iedereen die op zoek is naar een vleugje moderniteit en een pure stijl, laat ongetwijfeld verleiden door de nieuwe collectie Indissima van Inda. De combinatie van ruwe materialen, de diepe zwarte kleur en een verfijnde afwerking hebben alles in huis om liefhebbers van een minimalistische stijl voor zich te winnen.

Ontdek er meer over in dit persbericht

3. Rust en een zen-sfeer in de badkamer met het gamma Evasion van Delpha

De badkamer is dé plek bij uitstek om ​ tot rust te komen en om te genieten van een heerlijk moment. Het is dan ook belangrijk dat men er zich goed in voelt, om zo even te kunnen ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. Het gamma Evasion van Delpha is exclusief beschikbaar bij FACQ en is een inspirerende nieuwe lijn met pure kleuren.

Ontsnap aan de dagelijkse sleur. Lees er hier meer over

4. Bespaar energie en geniet van een groter gevoel van welzijn met de nieuwe generatie douchetoiletten Duravit SensoWash®

DURAVIT en ontwerper Philippe Starck nodigen de gebruikers uit voor een nieuwe dimensie van welzijn en lichaamsverzorging. Tijdens BATIBOUW 2020 zal FACQ de nieuwste generatie douchetoiletten voorstellen die beschikbaar zijn in twee varianten: SensoWash® Starck f Plus en SensoWash® Starck f Lite. Beide toiletten zijn hangtoiletten. Ze worden aangestuurd met behulp van een afstandsbediening en kunnen worden geconfigureerd met behulp van een applicatie voor smartphones..

Lees hier het volledige persbericht

5. Een dynamische en kleurrijke badkamer met Air Colours van DUSCHOLUX en Ipalyss van Ideal Standard

FACQ stelt het nieuwe gamma Air Colours van DUSCHOLUX voor. Dit gamma bestaat uit transparante, gekleurde douchewanden. FACQ presenteert ook de nieuwe wasbakken Ipalyss van Ideal Standard , die beschikbaar zijn in tien kleuren van pasteltinten tot knusse aardetinten en granaatrood, voor een dynamische toets in de badkamer.

Meer informatie in dit persbericht

Afspraak in Paleis 7 op stand nr. 211 van FACQ om deze trends te ontdekken.

Gabrielle Vermeulen

Gabrielle Vermeulen

Press Officer, Two cents

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met