Design in de schijnwerpers in eerste pop-up store van FACQ

Zichtbaarheidsboost dankzij deze tijdelijke vitrine in Kortrijk

Om zijn gloednieuwe showroom in Kuurne aan het grote publiek voor te stellen, heeft het familiebedrijf FACQ een origineel initiatief gelanceerd in samenwerking met de stad Kortrijk en een lokale designer: een pop-up store die badkamerdesign in de kijker zet.

Het Atelier Ikke van lokale designer Brent Neve heeft voor FACQ een aantrekkelijke vitrine ontworpen in een Kiosk gewijd aan design in het hart van de stad Kortrijk, op de Graanmarkt. Het doel: de nieuwe showroom van FACQ in Kuurne op een speelse manier bekendheid geven. Dit nieuwe verkooppunt van 3300 m², dat begin januari werd ingehuldigd, biedt bezoekers de mogelijkheid om tal van ideeën en inspiratie op te doen – dankzij de nieuwigheden en de badkamertrends voor 2019 – en er concrete en milieuvriendelijke duurzame oplossingen voor hun woning te ontdekken.

Op de kiosk in Kortrijk werd een groen dak geïnstalleerd om de visuele elementen die de gebouwen van FACQ kenmerken na te bootsen. De designer is uitgegaan van de elementen die in de showroom aanwezig zijn om deze originele pop-up store te bedenken. “Ik heb het zeer brede assortiment van FACQ tot een paar vrij zuivere elementen zoals wastafels en kranen teruggebracht”, legt Brent Neve van het Atelier Ikke uit. “Het water dat continu stroomt, zal een beweging creëren die de aandacht van de voorbijgangers zal trekken. Deze vitrine is bedoeld om zin te geven om de showroom van FACQ te bezoeken waar iedereen zijn badkamer in functie van zijn wensen en budget kan uitdenken”, voegt de designer toe.

De pop-up store in de kleuren van FACQ is sinds 21 maart en tot en met 19 april te bezichtigen. Elke zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur kan het publiek op de Graanmarkt tal van segways tegenkomen die rondgaan en informatie verspreiden over de nieuwe showroom van FACQ in Kuurne. Bovendien geniet dit publiek tot eind april ook nog 10 % korting op alle aankopen bij FACQ.

Locatie: Graanmarkt, 8500 Kortrijk

Klik hier om het persbericht te downloaden.

DOCX - 22 Kb

Helene Tuypens

Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met