Drie primeurs van FACQ om te ontdekken tijdens Install Day

Drie primeurs van FACQ om te ontdekken tijdens Install Day

Op vrijdag 22 november, ontvangt FACQ de bezoekers van Install Day op zijn stand nr.88-94. Install Day is de jaarlijkse afspraak bij uitstek voor de professionals, installateurs en experts uit de sanitaire sector. Het is de ideale gelegenheid voor FACQ om de highlights van het moment voor te stellen, hun dienstverlening in de kijker te zetten en alle vragen van de bezoekers te beantwoorden door gepast advies te geven.

Dit zijn de drie niet te missen primeurs van FACQ:

1. Gastite, het innovatief systeem met flexibele leidingen voor aardgas en LPG 

Met Gastite kunnen professionals nog efficiënter werken: 70% sneller in vergelijking met de installatie van traditionele leidingen. Dankzij dit nieuwe systeem wordt het risico op lekkage verminderd en zijn er minder aansluitingen, waardoor de waterdichtheid gegarandeerd wordt.

Story image

2. De nieuwe Silent Pro van Geberit 

Deze oplossing is ideaal voor bouwprojecten die een grote geluidsisolatie vereisen. Het nieuwe afvoersysteem vermindert het geluid dankzij het speciale ontwerp van de impactzone van de aansluitingen.

3. De nieuwe versie van de Vi Connect van Villeroy & Boch 

Vi Connect is de intelligente verbinding voor toiletten, bidets, urinoirs of lavabo’s en kan perfect worden geïntegreerd in de muur. Het gamma telt 13 voorwandsystemen voor een betrouwbare installatie in alle omstandigheden, waaronder vijf elementen voor droogbouw en vier elementen voor vochtige ruimtes. Vi Connect biedt een gevarieerd gamma voor hangtoiletten of staande toiletten voor installatie tegen een muur.

Op de stand van FACQ kunnen de professionals ook live demonstraties bijwonen en krijgen ze als geschenkje een mooie pet, gepersonaliseerd met hun naam.

Caroline Mouzon Project Manager

 

 

Over FACQ

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 15 Showrooms, 40 Sanicenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

Een bezoek aan een showroom van FACQ is de perfecte gelegenheid voor de klant om de vele badkamerwerelden evenals de nieuwste trends en technologieën in de sector te ontdekken. Alle badkamersferen en de decoratienieuwigheden van de grote merken zijn er vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er specifieke zones ontworpen voor de meubels, douches, waskommen, toiletten, kranen en toebehoren om de keuze van de bezoeker te vergemakkelijken. De onderneming staat in de eerste plaats ten dienste van de klant die ze adviseert en begeleidt bij zijn projecten.

Dankzij de duurzame relatie die FACQ onderhoudt met zijn partners, biedt het bedrijf een naadloze dienstverlening aan (ISO 9001) en zorgt het met zijn grote voorraad voor de onmiddellijke beschikbaarheid van duizenden producten. Via de 40 Sanicenters van het merk kunnen professionals de producten van FACQ gemakkelijk bestellen en rekenen op een snelle en doeltreffende service.