Droom weg in de badkamer dankzij het nieuwe gamma Evasion van Delpha

De badkamer is dé plek bij uitstek om tot rust te komen en om te genieten van een heerlijk moment. Het is dan ook belangrijk dat men er zich goed in voelt, om zo even te kunnen ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. Het gamma Evasion van Delpha is exclusief beschikbaar bij FACQ en is een inspirerende nieuwe lijn met pure kleuren.

Stijl is belangrijk

Het gamma Evasion van Delpha is bijzonder elegant. De uitvoering in hout – een tegelijk ruw en warm materiaal – zorgt voor een natuurlijke cocooning sfeer in de badkamer. Opvallend zijn het spel van verticale lijnen en het massief hout op de handgrepen en de pootjes. Deze collectie creëert bovendien een ideale balans tussen het volume van het meubel en de opbergruimte.

Delpha biedt drie mogelijke stijlen aan voor zijn wastafels. Glanzend wit zorgt voor een pure toets en kan perfect worden gecombineerd met accessoires in felle en trendy kleuren. Matzwart zorgt dan weer voor een hippe badkamer met een industriële look waar men perfect tot rust kan komen. Het laminaat in gouden eik biedt ten slotte een elegante en warme toets. Delpha heeft de perfecte oplossing klaar voor elke stijl en smaak.

Het meubel kan qua afmetingen aan alle badkamers worden aangepast: een breedte van 60, 80, 120 links/rechts en 120 cm voor een dubbele wasbak is mogelijk.

Spel van geometrische vormen

Het is vaak erg moeilijk om verschillende elementen goed op elkaar af te stemmen. Delpha biedt een antwoord voor alle behoeften dankzij zijn badkamermeubels die niet alleen perfect bij het dagelijks leven van hun toekomstige eigenaar passen, maar de ruimte ook verrijken met subtiele geometrisch vormen. Het ontwerp bestaat uit zachte ronde lijnen bovenaan, zoals op de spiegel of het kleine toiletkastje. Andere decoratie-elementen vervolledigen de look van de badkamer, denk bijvoorbeeld aan hangplanten of een klok.

Efficiëntie en design voor opbergkasten

Delpha heeft drie designmogelijkheden voor de ingebouwde kolomkasten: een deur met een nis, een deur uit één geheel of een deur met spiegel. De fabrikant heeft een oplossing voor iedereen: van een kast waarin de schoonheidsproducten of handdoeken worden opgeborgen, tot een kast die het ruimtegevoel vergroot of orde creëert achter gesloten deuren. Alles is mogelijk in de badkamers van Delpha!

Kom het gamma ontdekken tijdens Batibouw 2020, op stand nr. 211 van FACQ in Paleis 7.

Gabrielle Vermeulen

Gabrielle Vermeulen

Press Officer, Two cents

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met