FACQ presenteert een ergonomische designbadkamer voor 2021 tijdens Batibouw

In deze woelige tijden brengen we steeds meer tijd binnenshuis door. Een huis met een maximum aan comfort en gebruiksgemak maar vooral ook een aangepast en warm design is vandaag geen overbodige luxe. Ook voor de badkamer is die zoektocht belangrijk. Voor volgend jaar stelt FACQ nieuwe warme kleuren, materialen en productmodellen voor die de echte designliefhebbers zoeken in een badkamer van FACQ die niet enkel trendy, maar ook gezellig en comfortabel is.

Een wastafel in gekleurde keramiek

Het hoeft niet langer te verbazen dat ontwerpers steeds op zoek zijn naar nieuwe productmodellen om aan ieders veranderende en persoonlijke wensen te voldoen. Comfort en een gevoel van welzijn is steeds belangrijker in de badkamer. De collectie Ipalyss van Ideal Standard speelt hierop in met aangepaste ronde en elegante vormen en een verfijnder design met matte tinten, voor een puur gevoel van rust en welbehagen. Tot het nieuwe kleurenpalet behoort een poederroze ronde wastafel met een gouden kraan voor een girly-chique uitstraling. Een zwarte matten wastafel met bijpassende kraan zorgt dan weer voor een industriële look. Met het Ipalyss-gamma creëert iedereen moeiteloos de badkamer van zijn dromen.

Prijs: vanaf € 350 excl. BTW

Stijlvol en tijdloos badkamermeubilair

Het wastafelmeubel en kolomkast vormen een vaste waarde in de uitrusting van de badkamer. De nieuwe C40-lijn met badkamermeubelen van Delpha bouwt voor deze klassiekers voort op de trendy industriële look, die nog niets aan populariteit inboette. De zwart metalen structuur is subtiel ingewerkt in het meubilair, zij het aan de laden of de poten van de onderkast, voor een moderne en tijdloze uitstraling. De structuur is zo verfijnd en dun dat het nauwelijks zichtbaar is, wat het wastafelmeubel tot pure elegantie omvormt. Deze lijn is bij FACQ verkrijgbaar in verschillende kleuren, van gestructureerd betonantraciet voor een volledig industriële look tot olijfgroen voor een organische, natuurlijke toets en mat terracotta voor een vleugje warmte in de badkamer. De C40-collectie van Delpha creëert een serene, stijlvolle ruimte waarin iedereen zich thuisvoelt.

Prijs: vanaf € 476 excl. BTW

Een modulaire badkamer naar eigen wens

Het Select + Frame-gamma van HÜPPE is zo ontworpen dat het in alle omstandigheden voldoet aan de behoeftes van de gebruiker. Zo zijn de verschillende producten uit het gamma eenvoudig vast te klikken op de HÜPPE Easystyle-panelen, waardoor er geen gaten in de wanden gemaakt moeten worden. Omdat de klant op zoek is naar steeds meer flexibiliteit, zijn de verschillende onderdelen van de productlijn afneembaar en kunnen er andere zonder gedoe in de badkamer bijgeplaatst worden. ​

Prijs: op aanvraag

De slimme en stijlvolle kraan

De nieuwe generatie HANSA SMART-kranen is uitgerust met slimme Bluetooth-technologie. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om de kraan te bedienen met de app op de smartphone. Deze veelzijdige toepassing helpt de consument om water en energie te besparen. Maar, ook het design speelt een belangrijke rol in deze nieuwe generatie kranen. De HANSA SMART-kranen zijn beschikbaar in een mat zwarte uitvoering, voor niet enkel een slimme, maar ook een trendy badkamer. ​ ​

Prijs: vanaf € 558 excl. BTW

Een radiator die comfort met een moderne stijl combineert

De koude dagen zijn ondertussen al een tijdje in het land. Verwarming is dan ook van cruciaal belang om het thuis zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Maar verwarming dient niet enkel meer om het huis gezellig op te warmen, ook het design van verwarmingstoestellen wordt steeds belangrijker. Design speelt namelijk niet enkel een grote rol bij het ontwerp van meubelen, wastafels en decoratie in de badkamer. Ook radiotoren kunnen bijdragen aan een unieke uitstraling en stijl in de ruimte. Radson heeft dit goed begrepen en heeft met zijn Ulow-E2 V een verticale radiator met geraffineerd design die onmiddellijk in het oog springt. De vlakke voorkant en fijn afgewerkte, licht gebogen zijkanten, zorgen voor een moderne en elegante look. Bovendien kan men kiezen uit niet minder dan 70 verschillende RAL en gemetalliseerde kleuren, zodat de radiator in elk interieur past. Achter het verfijnde oppervlak schuilt bovendien een staaltje heuse spitstechnologie. De Ulow-E2 V is een radiator op ultra lage temperatuur, met extra warmtevermogen in de hoogte én een heel efficiënte warmteafgifte. Dankzij de werking op ultra lage temperatuur is hij perfect combineerbaar met warmtepompen en vloerverwarming. Dit maakt van de Ulow-E2 V een perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een energievriendelijke bouw- en verwarmingsoplossing.

Prijs: vanaf € 1178 excl. BTW

Naast de aanwezigheid op de virtuele editie van de Batibouwbeurs, kan de consument ook kennis maken met de nieuwe producten in de showrooms van FACQ.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met