FACQ breidt verder uit: binnenkort twee nieuwe Sanicenters

FACQ, de specialist in badkamers en verwarming, versterkt zijn aanwezigheid in Vlaanderen en Brussel met de opening van 2 nieuwe Sanicenters. In Hasselt en Sint-Agatha-Berchem worden binnenkort twee nieuwe vestigingen van het Belgische merk geopend.

Het FACQ Sanicenter te Hasselt opent zijn deuren op 5 december 2016 en heel kort daarna, op 12 december, is het de beurt aan dat van Sint-Agatha-Berchem.

Nabijheid en groot aantal referenties in voorraad, de troeven van een Sanicenter

Een FACQ Sanicenter is de plek bij uitstek waar installateurs zich komen bevoorraden. Het is zo'n 1.800 à 2.000 m² groot en heeft meer dan 6.500 referenties in voorraad. FACQ zoekt steeds meer de nabijheid met zijn klanten op. Daarom wil het bedrijf ervoor zorgen dat elk van zijn klanten binnen de 30 minuten van bij hem thuis een Sanicenter kan bezoeken. De FACQ Sanicenters hebben flexibele openingsuren om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de noden van professionals. Dankzij de self-scanning verloopt een bezoek snel en efficiënt.

Wie liever vanop afstand bestelt kan erop rekenen dat elke bestelling die vóór 17 uur gebeurt, de volgende dag overal in België, thuis of op de werf, wordt geleverd. Bestellingen die na 18 uur gebeuren, worden de volgende dag in eender welk Sanicenter geleverd. Via e-commerce de made by FACQ oplossing, kan het materiaal 7 dagen op 7, en 24 uur op 24 worden besteld. De levering gebeurt in eender welk filiaal van de Belgische groep, op de werf of aan huis.

FACQ versterkt zijn aanwezigheid in Vlaanderen

FACQ opent heel wat nieuwe filialen en blijft zijn aanwezigheid binnen België versterken, dus ook in Vlaanderen met de opening van een eerste Sanicenter in Limburg. In het kader van die verdere ontwikkeling zal FACQ in april 2017 bovendien nog een nieuwe showroom openen in Hasselt.

Helene Tuypens

Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met