FACQ, dicht bij zijn Duitstalige klanten

De eerste showroom van 1.800 m² in de regio

Iets meer dan vier maanden na de officiële opening van het Sanicenter in Eupen, opent FACQ er vandaag de deuren van zijn nieuwste Showroom op de Herbesthaler Straße. Voor FACQ, specialist in sanitair, verwarming en hernieuwbare energiebronnen is het zijn eerste verkooppunt voor het grote publiek nabij de Duitse grens.

In de onmiddellijke nabijheid van de autosnelweg E40 en op de hoofdweg tussen Welkenraat en Eupen ligt de nieuwste showroom van FACQ, naast het Sanicenter dat zijn deuren eind maart opende, met twee verdiepingen in een moderne architecturale stijl. Dit kersverse verkooppunt, bestemd voor particuliere klanten, heeft als doel hen te inspireren met de nieuwigheden en trends uit de sector en hen te begeleiden en advies te geven op basis van het aanbod verwarmingsinstallaties en de beschikbare hernieuwbare energiebronnen.

De badkamer is een belangrijke ruimte waar iedereen dagelijks heel wat tijd spendeert. Deze ruimte moet dus niet enkel mooi, maar ook praktisch zijn en aangepast aan de behoeften en het budget van elke klant. Om een badkamer te renoveren of te installeren, is het van essentieel belang om kwaliteitsvolle materialen te gebruiken en zich te laten ondersteunen door professionals.

FACQ bouwde deze nieuwe showroom op een oppervlakte van 1.800 m².

Het was belangrijk voor ons om een uitgebreid gamma nieuwigheden en oplossingen te kunnen aanbieden. De ruimte werd opgedeeld in verschillende zones om de particuliere klanten te begeleiden in hun zoektocht naar een oplossing op maat. Zo hebben we bijvoorbeeld de zone met nieuwigheden en trends, de zone rond het Groene Huis en een ruimte waar de producten gegroepeerd worden per categorie”, verklaart Pascale Curias, marketingverantwoordelijke bij FACQ.

Als nieuwe speler op de lokale markt hoopt FACQ meer naamsbekendheid te verwerven bij het grote publiek uit Eupen. Het recentelijk geopende Sanicenter kan er alvast op heel wat succes rekenen bij de professionals uit de sector.

Adres: Route de Herbesthal 132a, 4700 Eupen

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met