FACQ ten dienste van de professionals in de Duitstalige gemeenschap

Nieuw FACQ Sanicenter in Eupen

Eind maart opende FACQ zijn 39ste Sanicenter voor professionals op het vlak van sanitair, verwarming en hernieuwbare energie in België. Het nieuwe verkooppunt in Eupen is het eerste dat midden in de Duitstalige gemeenschap van ons land ligt. Een première voor het nationale merk, dat de ambitie koestert elke professional in België in minder dan 30 minuten toegang tot een Sanicenter te verlenen.

In de onmiddellijke omgeving van de E40 en op de hoofdweg tussen Welkenraat en Eupen, beslaat het gloednieuwe FACQ Sanicenter een oppervlakte van 1.500 m². Het Sanicenter biedt een ruim assortiment aan oplossingen voor sanitair en verwarming, met een voorraad van meer dan 6.000 producten in stock. FACQ biedt hier een mooi voordeel voor de professionals: is een artikel niet ter plaatse in voorraad, maar wel beschikbaar in een van de drie FACQ-opslagplaatsen, dan wordt dat ’s nachts geleverd, zodat het de volgende ochtend bij de opening van het Sanicenter kan worden opgehaald.

FACQ binnenkort beschikbaar voor het brede publiek in Eupen

Naast het aanbod voor professionals uit de sector, beschikt FACQ over showrooms waar particulieren inspiratie kunnen opdoen voor de inrichting van hun badkamer of de uitbouw van hun verwarmingsinstallatie. In de buurt van het Sanicenter opent in juli van dit jaar een nagelnieuwe showroom van FACQ de deuren. Op een oppervlakte van 2.000 m² krijgen particulieren inspiratie en advies in functie van hun budget, hun smaak en hun behoeften. Meteen een buitenkans om de badkamertrends voor 2019 en de duurzame oplossingen uit het Groene Huis van FACQ te ontdekken.

Verschillende nieuwe verkooppunten van FACQ in 2019

Begin januari opende FACQ haar eerste showroom van het jaar in Kuurne. Het merk mikt zowel bij professionals als particulieren op verdere groei. In augustus 2019 komt er ook een nieuw Sanicenter in Oudenaarde.

 

Adres: Route de Herbesthal 132a, 4700 Eupen  

Klik hier om het persbericht te downloaden.

DOCX - 25 Kb

Helene Tuypens

Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met