FACQ nestelt zich in hartje Brussel

Na vele jaren in het centrum van Laken te hebben doorgebracht, verhuist het FACQ-Sanicenter deze maandag naar de Tour & Taxis-site in hartje Brussel. Een gloednieuw Sanicenter staat klaar om de vele professionals uit de verwamings- en sanitaire sector te verwelkomen.

Een strategische en makkelijk bereikbare locatie 

Het nieuwe Sanicenter is geen uitzondering op de nabijheidsregel die FACQ hanteert. Tour & Taxis is zeer vlot bereikbaar dankzij de vele nabijgelegen toegangswegen en beschikt over een ruime parking die met gemak plaats biedt aan de bezoekers. Met deze site heeft FACQ een gekende en continu ontwikkelende locatie uitgekozen. ​ 

Nabijheid en beschikbaarhied, de troeven van elk Sanicenter 

Het sanicenter van Tour & Taxis beslaat een oppervlakte van 1.700m² en heeft meer dan 6000 artikelen van de grootste sanitair- en verwarmingsmerken in voorraad. De FACQ-sanicenters hanteren flexibele openingsuren om de professionals zo goed van dienst te zijn. Indien een product niet ter plaatse beschikbaar is, maar in één van de 3 logistieke FACQ-depots, wordt dit diezelfde nacht geleverd en is de volgende ochtend beschikbaar in een vooraf gekozen Sanicenter. 

De professeionele teams van FACQ ontvangen steeds met plezier de vakmensen uit de sector in het nieuwe Sanicenter te Tour & Taxis: ​ 

FACQ Tour & Taxis, ​ ​ ​
Havenlaan 104-106 (Ingang T6) ​
1000 Brussel 

Neem contact op met de FACQ-professional via mail – tourtaxis@facq.be, of telefonisch op 02/792 92 11. Het Sanicenter is op weekdagen geopend van 7u tot 17u30 en zaterdag van 8u tot 13u.  

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met