FACQ opent nieuw Sanicenter in Oostende

FACQ breidt in Vlaanderen verder uit met de opening van een nieuw Sanicenter in Oostende op 2 januari. Deze vestiging vervangt het huidige Sanicenter in Oudenburg dat op 27 december de deuren sluit.

Het Sanicenter van Oostende komt tegemoet aan de vraag van professionals naar een brede waaier aan sanitair- en verwarmingsoplossingen. Dit nagelnieuwe gebouw van 2.000 m² beschikt over een voorraad van meer dan 7.000 referenties, zodat professionals goederen snel ter beschikking hebben.

Het gebouw bevindt zich in Zandvoorde, op slechts 4 km van Oostende. Het Sanicenter is vlot bereikbaar via de autosnelweg – de uitrit ligt op slechts een paar honderd meter – en dankzij de ruime parking, waar plaats is voor alle professionals van de regio. Een Sanicenter openen in Oostende is geen toevallige beslissing. De nieuwe locatie dekt immers de hele Belgische kust af.

FACQ innoveert met een volledig nieuw project in 2020

Tijdens het tweede kwartaal van 2020 opent in Oostende een Project Center. Dit nieuwe FACQ-project biedt een uitgelezen ontmoetingsplaats voor promotoren en aannemers uit de regio die werken aan grote vastgoedprojecten. Specifieke teams zullen er klaar staan voor onder meer professionals uit de medische sector om in te spelen op de behoeften van personen met beperkte mobiliteit of de noden van ziekenhuizen.

Meer informatie volgt de komende maanden.

De professionele teams die de projecten rond sanitair en verwarming leiden, zijn reeds werkzaam en te bereiken via:

Het nieuwe Sanicenter verwelkomt bezoekers op het volgende adres: John Cordierlaan 7, 8400 Oostende. Het personeel is telefonisch bereikbaar op 059/55.64.31 of via mail op oostende@facq.be.

Gabrielle Vermeulen

Gabrielle Vermeulen

Press Officer, Two cents

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met