FACQ opent nieuw Sanicenter in Oostende

FACQ opent nieuw Sanicenter in Oostende

FACQ breidt in Vlaanderen verder uit met de opening van een nieuw Sanicenter in Oostende op 2 januari. Deze vestiging vervangt het huidige Sanicenter in Oudenburg dat op 27 december de deuren sluit.

Het Sanicenter van Oostende komt tegemoet aan de vraag van professionals naar een brede waaier aan sanitair- en verwarmingsoplossingen. Dit nagelnieuwe gebouw van 2.000 m² beschikt over een voorraad van meer dan 7.000 referenties, zodat professionals goederen snel ter beschikking hebben.

Het gebouw bevindt zich in Zandvoorde, op slechts 4 km van Oostende. Het Sanicenter is vlot bereikbaar via de autosnelweg – de uitrit ligt op slechts een paar honderd meter – en dankzij de ruime parking, waar plaats is voor alle professionals van de regio. Een Sanicenter openen in Oostende is geen toevallige beslissing. De nieuwe locatie dekt immers de hele Belgische kust af.

FACQ innoveert met een volledig nieuw project in 2020

Tijdens het tweede kwartaal van 2020 opent in Oostende een Project Center. Dit nieuwe FACQ-project biedt een uitgelezen ontmoetingsplaats voor promotoren en aannemers uit de regio die werken aan grote vastgoedprojecten. Specifieke teams zullen er klaar staan voor onder meer professionals uit de medische sector om in te spelen op de behoeften van personen met beperkte mobiliteit of de noden van ziekenhuizen.

Meer informatie volgt de komende maanden.

De professionele teams die de projecten rond sanitair en verwarming leiden, zijn reeds werkzaam en te bereiken via:

Het nieuwe Sanicenter verwelkomt bezoekers op het volgende adres: John Cordierlaan 7, 8400 Oostende. Het personeel is telefonisch bereikbaar op 059/55.64.31 of via mail op oostende@facq.be.

Caroline Mouzon Project Manager

 

Over FACQ

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 15 Showrooms, 40 Sanicenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

Een bezoek aan een showroom van FACQ is de perfecte gelegenheid voor de klant om de vele badkamerwerelden evenals de nieuwste trends en technologieën in de sector te ontdekken. Alle badkamersferen en de decoratienieuwigheden van de grote merken zijn er vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er specifieke zones ontworpen voor de meubels, douches, waskommen, toiletten, kranen en toebehoren om de keuze van de bezoeker te vergemakkelijken. De onderneming staat in de eerste plaats ten dienste van de klant die ze adviseert en begeleidt bij zijn projecten.

Dankzij de duurzame relatie die FACQ onderhoudt met zijn partners, biedt het bedrijf een naadloze dienstverlening aan (ISO 9001) en zorgt het met zijn grote voorraad voor de onmiddellijke beschikbaarheid van duizenden producten. Via de 40 Sanicenters van het merk kunnen professionals de producten van FACQ gemakkelijk bestellen en rekenen op een snelle en doeltreffende service.