FACQ opent nieuw sanicenter te Waregem

Op 2 augustus aanstaande opent FACQ een gloednieuw sanicenter in Waregem. Het biedt alle nodige diensten aan de professionele consument, is perfect gelegen langs de snelweg en beschikt over een brede waaier aan producten.

Alles voor de professional

Op een oppervlakte van 1.400 m² zullen de professionals zich perfect kunnen bevoorraden, dankzij de meer dan 6.500 artikelen in voorraad. Drie experts uit de sanitaire sector zullen er bovendien ter beschikking zijn om de professional te begeleiden en te adviseren.

Het sanicenter te Waregem beschikt ook over een Collect & Go-dienst – een apart ophaalpunt voorbehouden voor professionals – om zo een nog snellere service te garanderen tijdens de openingsuren van het sanicenter. FACQ biedt eveneens een 7 dagen per week en 24 uur per dag dienst aan. Dit stelt professionals in staat om hun aankopen eender wanneer op te halen in een veilige nachtkluis. Daarnaast biedt FACQ ook een bezorgservice aan voor alle professionals, zelfs op zaterdag.

Het sanicenter is perfect gelegen langs afrit 5 van de E17 en beschikt over een ruime parking.

Adres:

Eugène Bekaertlaan 53, 8790 Waregem

Openingsuren:

Maandag-vrijdag : 7u-17u30

Zaterdag : 8u-13u

Nabijgelegen Showrooms voor de particulier:

De showroom in Kuurne (Ringlaan 24) ligt op 18 km van het sanicenter te Waregem en de showroom in Merelbeke (Heidestraat 6) op 32 km.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met