Groei van FACQ in Vlaanderen: nieuw Sanicenter in Kuurne

Op 18 juni 2018 opent FACQ niet ver van Kortrijk zijn gloednieuw Sanicenter in Kuurne. Dit is de eerste vestiging van FACQ in dit deel van het land. Deze regio biedt bijgevolg nog aanzienlijke ontwikkelingsmogelijkheden voor het bedrijf.

Het fonkelnieuwe FACQ-Sanicenter bevindt zich op de ring van Kortrijk, hetgeen een goede bereikbaarheid en ruime zichtbaarheid voor het merk garandeert. Het Sanicenter, met een oppervlakte van 2500 m², beschikt eveneens over een enorme parkeerplaats om alle professionals in de regio te kunnen ontvangen.

Om aan de vraag van professionals tegemoet te komen en hen een breed scala aan oplossingen voor sanitair en verwarming te bieden, beschikt het Sanicenter in Kuurne over een voorraad van meer dan 7.000 artikels. De beschikbaarheid van deze producten stelt professionals in staat om zeer snel te handelen of de goederen in een mum van tijd geleverd te krijgen.

FACQ plant de komende maanden nog verder uit te breiden in Vlaanderen. Het bedrijf, met 138 jaar ervaring op de teller, wil ervoor zorgen dat elke professional binnen de 30 minuten van bij hem thuis toegang heeft tot een FACQ-Sanicenter. In Kuurne zal begin 2019 ook een nieuwe showroom zijn deuren openen naast het Sanicenter. Op die manier zullen niet enkel professionals er hun gading vinden, maar ook het grote publiek dat op zoek is naar inspiratie en de nieuwste oplossingen voor de inrichting of renovatie van de badkamer.

Hélène Tuypens

Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met