Het Sanicenter van FACQ in Aarschot is verhuisd

Het Sanicenter van FACQ in Aarschot (Betekomsesteenweg 118) bevindt zich voortaan aan de Nijverheidslaan 14. Omdat het oude gebouw te klein geworden was, heeft FACQ besloten zijn Sanicenter een kilometer verder te verhuizen. Het nieuw ingerichte gebouw heeft heel wat voordelen: het is beter bereikbaar, het ligt dicht bij de grote verkeerswegen en er is een ruime parking.

Het duurde zes maanden om de nieuwe constructie met een oppervlakte van 1200 m² te bouwen. Het gebouw is perfect aangepast aan de noden van de professionele klanten. “De verhuizing heeft geen impact gehad op onze activiteiten. Het oude gebouw bleef open tot de laatste dag om de professionals uit de sector ononderbroken van dienst te kunnen zijn”, zegt Pascale Curias, Marketing manager bij FACQ. De adreswijziging werd aangekondigd via een newsletter, affiches en de website van FACQ.

Nabijheid en een groot aantal artikels in voorraad, de troeven van een Sanicenter

De Sanicenters van FACQ hebben een voorraad van meer dan 6.500 referenties. FACQ zoekt steeds meer de nabijheid met zijn klanten op. Daarom wil het bedrijf ervoor zorgen dat elk van zijn klanten binnen de 30 minuten van bij hem thuis een Sanicenter kan bezoeken. De FACQ-Sanicenters hebben flexibele openingsuren om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de noden van professionals.

FACQ ten dienste van de professional

FACQ ontwikkelt daarnaast allerlei hulpmiddelen om het leven van de professional te vergemakkelijken. Zo kunnen ze sinds maart voortaan de FACQ Pro app gebruiken, gratis beschikbaar in de App Store en op Google Play. Via de app kunnen de professionals snel en gemakkelijk contact opnemen met de dienst na verkoop van FACQ, informatie over een product opvragen of op de valreep een bestelling plaatsen als er een product ontbreekt op de werf. De app vergemakkelijkt ook de toegang tot de e-commerce en de website van FACQ. 

Helene Tuypens

Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met