In 2020, de badkamer is flitsend en vol energie

Tijdens BATIBOUW 2020 zal FACQ het nieuwe gamma Air Colours van DUSCHOLUX voorstellen. Dit gamma bestaat uit transparante, gekleurde douchewanden. FACQ zal ook de nieuwe wasbakken Ipalyss van Ideal Standard presenteren, die beschikbaar zijn in tien kleuren van pasteltinten tot knusse aardetinten en granaatrood, voor een dynamische toets in de badkamer.

Douchewand Walk-in: de gekleurde eyecatcher

Terwijl sommige fabrikanten ernaar streven om douchecabines zo onzichtbaar en discreet mogelijk te maken, passen andere fabrikanten een omgekeerde strategie toe. De douchewanden van het type Walk-In hebben een pure, royale en elegante look. Daarnaast zijn ze erg sober, waardoor ze een moderne look voor de badkamer creëren. Air Colours van DUSCHOLUX zorgt voor een unieke toets: de kleuren Sunset Gold, Ocean Blue, Desert Sun en Ruby Red transformeren de douchewand tot een designobject in de badkamer. Air Colours beantwoordt aan de hoogste eisen inzake kwaliteit en comfort en zorgt voor een gemakkelijke en drempelloze toegang tot het bad of douche. Daarnaast garandeert CareTec Pro, de innovatieve glasbehandeling van DUSCHOLUX beschikbaar bij FACQ, dat het glas gedurende vijf jaar eenvoudig te reinigen is.

De voordelen van kleur en licht

Mensen voelen instinctief aan dat licht en kleur een impact hebben op hun welzijn. De combinatie van licht, kleur en glas creëert de mogelijkheid om het spectrum te verbreden. DUSCHOLUX breidt het gamma Air Colours uit met de kleuren oranje, geel, roze en blauw. Deze tinten kunnen op verschillende manieren met elkaar gecombineerd worden en bevorderen innovatieve ontwerpmethodes.

Kleur tot in de waskommen

Een pure stijl is niet noodzakelijkerwijs hetzelfde als een ijskoude sfeer. We mogen niet uit het oog verliezen dat een badkamer een plek is om zich goed te voelen, een plek waar het aangenaam vertoeven is. Matte kleuren zijn een echte trend om een moderne badkamer op te fleuren en dat heeft Ideal Standard goed begrepen. FACQ stelt de nieuwe wastafels Ipalyss van Ideal Standard voor. Deze wasbakken zijn beschikbaar in tien nieuwe kleuren, van pasteltinten tot knusse aardetinten en granaatrood. Ze werden ontworpen in Diamatec®-keramiek, een revolutionair materiaal waarvan de robuustheid zorgvuldig werd getest en vergeleken door de fabrikant. Dankzij dit materiaal is de dikte van de wasbak beperkt tot 3,8 mm. De wastafels zijn beschikbaar in drie versies: zonder overloop, met overloop en met overloop en ruimte voor de kraan.

Kom het gamma ontdekken tijdens Batibouw 2020, op stand nr. 211 van FACQ in Paleis 7.

Gabrielle Vermeulen

Gabrielle Vermeulen

Press Officer, Two cents

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met