In 2020 doet luxe zijn intrede in de badkamers met de nieuwe Black Edition van KEUCO

In 2020 doet luxe zijn intrede in de badkamers met de nieuwe Black Edition van KEUCO

Ter gelegenheid van BATIBOUW 2020 introduceert FACQ, expert in badkamers, exclusief de nieuwe Black Edition van KEUCO, ontwerper van kwaliteitsvolle interieurinrichting voor badkamers. Deze Black Edition, een volledig nieuw, zwart gamma badkamermeubels- en accessoires, bestaat onder andere uit de badkamermeubels van EDITION 11, douchekranen van het IXMO-gamma, kraanwerk en accessoires uit EDITION 400 en andere badkameraccessoires. De kranen, accessoires, afwerkingen van de meubels en zelfs de douchewanden zijn voorzien van een intens zwarte toets, in matte of glanzende versie, voor een moderne en elegante badkamer met een uitgesproken en uniek karakter.

Van de meubels in uw badkamer…

De zwarte afwerkingen geven de badkamer een elegante en karaktervolle uitstraling. Zo stelt KEUCO voor alle badkamermeubels van EDITION 11 een afwerking in geborsteld zwart voor. De kasten zijn bovendien niet voorzien van handvaten, wat voor een sober en lineair ontwerp zorgt. Naast de badkamermeubels onder de wastafel met een keramische vlakke wastafel, biedt KEUCO ook een gamma laterale meubels en kolomkasten aan in deze speciale afwerking.

… tot de accessoires

De IXMO-douchekranen zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen zoals matzwart en verchroomd zwart. De matte afwerking is fluweelachtig, wat zeer aangenaam aanvoelt en onderhoudsvriendelijk is. Deze matzwarte look creëert een extravagante uitstraling die tegelijkertijd een aangename sfeer oproept in de badkamer. De afwerking van de EDITION 11 badkamermeubels in geborsteld zwart, is zo perfect te combineren met deze IXMO-douchekranen in matzwart en verchroomd zwart en met het kraanwerk en accessoires uit EDITION 400 in verchroomd zwart.

Het Black Edition gamma biedt daarnaast nog twee speciale badkamerspiegels in een zwarte afwerking. Zo is er de ROYAL LUMOS spiegel met een kader in geanodiseerd zwart die voorzien is van LED-verlichting. De verlichtingsbronnen met ledlicht, met name de hoofdverlichting en de onderste verlichting voor de wasbak, hebben een intuïtief bedieningspaneel waarmee de intensiteit van de verlichting en de kleurtemperatuur voortdurend aangepast kan worden. De spiegel is bovendien ook beschikbaar met een handige ontwasemingsfunctie en optioneel geluidssysteem. Daarnaast bestaat het zwarte gamma ook uit een vergrotende make-upspiegel, de iLook-move, die ook verkrijgbaar is met een verchroomd zwart PVD-kader.

Met dit Black Edition gamma van KEUCO biedt FACQ zo iedereen de mogelijkheid om een beetje luxe in huis te halen. Het zwarte design met matte, geborstelde of verchroomde afwerking brengt een zekere harmonie en een onweerlegbare klasse naar de badkamer.

Van 29 februari tot 8 maart 2020 stelt FACQ exclusief het gamma Indissima voor tijdens BATIBOUW op stand nr. 211 van Paleis 7.

Caroline Mouzon Project Manager

 

Over FACQ

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 15 Showrooms, 40 Sanicenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

Een bezoek aan een showroom van FACQ is de perfecte gelegenheid voor de klant om de vele badkamerwerelden evenals de nieuwste trends en technologieën in de sector te ontdekken. Alle badkamersferen en de decoratienieuwigheden van de grote merken zijn er vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er specifieke zones ontworpen voor de meubels, douches, waskommen, toiletten, kranen en toebehoren om de keuze van de bezoeker te vergemakkelijken. De onderneming staat in de eerste plaats ten dienste van de klant die ze adviseert en begeleidt bij zijn projecten.

Dankzij de duurzame relatie die FACQ onderhoudt met zijn partners, biedt het bedrijf een naadloze dienstverlening aan (ISO 9001) en zorgt het met zijn grote voorraad voor de onmiddellijke beschikbaarheid van duizenden producten. Via de 40 Sanicenters van het merk kunnen professionals de producten van FACQ gemakkelijk bestellen en rekenen op een snelle en doeltreffende service.