Indissima van Inda: minimalisme troef in de badkamer

Indissima van Inda: minimalisme troef in de badkamer

De badkamer is een essentiële ruimte van een woning. Iedereen die op zoek is naar een vleugje moderniteit en een pure stijl, laat ongetwijfeld verleiden door de nieuwe collectie Indissima van Inda. De combinatie van ruwe materialen, de diepe zwarte kleur en een verfijnde afwerking hebben alles in huis om liefhebbers van een minimalistische stijl voor zich te winnen.

Indissima van Inda, minimalisme en functionaliteit in één collectie.

Het Italiaanse achtervoegsel “issima” verwijst naar een hoger kwaliteitsniveau. In dit geval staat het voor de unieke look van de collectie, alsook voor de knowhow van het merk dat drie productgamma’s aanbiedt: meubels, douchewanden en accessoires. Dankzij de elegante uitstraling en functionaliteit van de Inda-producten, waant men zich in een luxehotel.

Elegante, moderne en minimalistische sfeer

Indissima van Inda combineert architectuur en een pure stijl. Architect en ontwerper Matteo Thun speelde met illusies en wekt zo de indruk dat de wasbakken zweven. Dankzij de combinatie van verschillende materialen, zoals hout en staal, zorgt Indissima voor een lichte look, flexibiliteit en elegantie in de badkamer. De zwarte kleur van het staal zorgt voor een zekere harmonie en een industriële, trendy stijl. Voor de totale look wordt deze kleur gebruikt op de draadvormige hoge constructies van de console in geborsteld staal, net als de wasbak in staal, de combinatie met muuraccessoires boven de kraan en het toilet. Zo tovert men de badkamer om tot een echt dressoir.

Van de hotelsector tot bij de particuliere klanten thuis... een kleine stap voor Inda

De fabrikant is zeer actief in de hotelsector en nam het besluit om elegante en functionele badkamermeubels te ontwerpen voor particuliere klanten. De collectie  oogt zeer strak. Er wordt niet gespeeld met de oppervlakte-effecten of complexe materialen. Verder worden er enkele accessoires en elementen geïntegreerd in de badkamer die dienst kunnen doen als handdoekenrek. Op die manier is er sprake van een bepaalde harmonie en wordt er heel wat ruimte bespaard.

Van 29 februari tot 8 maart 2020 stelt FACQ exclusief het gamma Indissima voor tijdens BATIBOUW op stand nr. 211 van Paleis 7.

Caroline Mouzon Project Manager

 

Over FACQ

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 15 Showrooms, 40 Sanicenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

Een bezoek aan een showroom van FACQ is de perfecte gelegenheid voor de klant om de vele badkamerwerelden evenals de nieuwste trends en technologieën in de sector te ontdekken. Alle badkamersferen en de decoratienieuwigheden van de grote merken zijn er vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er specifieke zones ontworpen voor de meubels, douches, waskommen, toiletten, kranen en toebehoren om de keuze van de bezoeker te vergemakkelijken. De onderneming staat in de eerste plaats ten dienste van de klant die ze adviseert en begeleidt bij zijn projecten.

Dankzij de duurzame relatie die FACQ onderhoudt met zijn partners, biedt het bedrijf een naadloze dienstverlening aan (ISO 9001) en zorgt het met zijn grote voorraad voor de onmiddellijke beschikbaarheid van duizenden producten. Via de 40 Sanicenters van het merk kunnen professionals de producten van FACQ gemakkelijk bestellen en rekenen op een snelle en doeltreffende service.