Meer dan enkel een badkamer

Persdossier - ​ Batibouw 2018

In 2018 stelt FACQ de terugkeer van de kaptafel vast, voor haar én voor hem. De badkamer wordt steeds meer een verzorgingsruimte waar men kan herbronnen: een ware ruimte voor schoonheid, ontspanning en rust, net zoals in de professionele schoonheidssalons. Zowel vrouwen als mannen brengen er heel wat tijd in door. Mannen verzorgen er hun gezicht, maar ook en vooral hun baard krijgt er de nodige aandacht!​

De washoek wordt dan weer een functionele ruimte afgestemd op de inrichting van de badkamer. Een ingebouwde wasmand in de kolomkasten, houtstructuren rond de wasmachine en droogautomaat in dezelfde kleur als de badkamermeubels: de fabrikanten vernieuwen om de washoek om te bouwen tot een harmonieuze en ordelijke ruimte.

Ook de dressing wordt afgestemd op de badkamer. Talloze fabrikanten bieden opbergmogelijkheden die ook in de dressing geïntegreerd worden, voor een perfecte harmonie met de meubels van de ouderlijke slaapkamer in het bijzonder. Het matzwart gelakte Delpha-meubilair met soft touch, bijvoorbeeld, creërt een luxueuze en zeer eigentijdse sfeer. Het bijhorende hout zorgt voor contrast en zachtheid. Het lage meubel heeft twee opslagniveaus, en voor de eerste keer maakt de wasmand onderdeel uit van het meubel. De volledige hoogte van de muur wordt benut. De legruimte worden optimaal benut dankzij de hangende nissen en de hangbaren. 

Klik hier om het persdossier in NL te downloaden.

PDF - 2.3 Mb

Téléchargez le dossier de presse complet en FR ici.

PDF - 2.3 Mb

Helene Tuypens

Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met