Nieuw sanicenter van FACQ opent in Libramont op 13 februari

In december 2016 kondigde FACQ een uitbreiding in Vlaanderen en Brussel aan met de opening van twee nieuwe sanicenters. Daar komt dit voorjaar nu ook een derde sanicenter bij in Libramont, Wallonië. Het Belgische merk komt zo nog dichter bij professionals in de sector en draagt bij aan de groeiende economie in de regio. Het gloednieuwesanicenter opent zijn deuren op 13 februari.

Libramont, the place to be

De commerciële ontwikkeling in Libramont kende de afgelopen maanden een flinke boost. Naast de al aanwezige Lidl en Brico komt er 3000 m² aan handelsruimte bij. Bovenop een winkelcentrum met een supermarkt zullen FACQ en andere winkels zich de komende maanden vestigen in Recogne. Op die manier “willen we onze aanwezigheid in deze groeiende regio versterken”, legt Pascale Curias uit, marketingverantwoordelijke bij FACQ. Libramont positioneert zich zo als derde commerciële centrum in de provincie Luxemburg, na Aarlen en Marche-en-Famenne.

Nabijheid en groot aantal referenties in voorraad, de troeven van een Sanicenter

Een FACQ Sanicenter is de plek bij uitstek waar installateurs zich komen bevoorraden. Het is zo'n 1.800 à 2.000 m² groot en heeft meer dan 6.500 referenties in voorraad. FACQ zoekt steeds meer de nabijheid met zijn klanten op. Daarom wil het bedrijf ervoor zorgen dat elk van zijn klanten binnen de 30 minuten van bij hem thuis een Sanicenter kan bezoeken. De FACQ Sanicenters hebben flexibele openingsuren om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de noden van professionals. Dankzij de self-scanning verloopt een bezoek snel en efficiënt.

Wie liever vanop afstand bestelt kan erop rekenen dat elke bestelling die vóór 17 uur gebeurt, de volgende dag overal in België, thuis of op de werf, wordt geleverd. Bestellingen die na 18 uur gebeuren, worden de volgende dag in eender welk Sanicenter geleverd. Via e-commerce de made by FACQ oplossing, kan het materiaal 7 dagen op 7, en 24 uur op 24 worden besteld. De levering gebeurt in eender welk filiaal van de Belgische groep, op de werf of aan huis. 

Helene Tuypens

Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met