Ondertussen bij Facq…. voert men campagne

En niet gelijk waar, want Facq, de specialist in verwarming en sanitair, zal met grappige filmpjes te zien zijn op het grote en het kleine scherm. Een première die meer dan het vermelden waard is. Maar ook te horen zijn op radio.

Facq is sinds jaren de geprivilegieerde partner van professionals en installateurs, en het werd dus hoog tijd om ook het grote publiek te laten weten wat Facq voor hen kan betekenen. We hebben het dan over inspiratie, expertise, innovatie… gebracht met een vleugje humor 😊

Het bureau Tramway 21, al jaren partner van Facq, zit eens te meer achter deze nieuwe saga. "Daar waar de concurrentie voornamelijk rond promo’s communiceert, hebben wij ervoor gekozen de verschillende facetten naar voor te schuiven van dit grote merk dat nog te weinig bekend is bij particulieren” verklaart François Daubresse (CD bij Tramway21). “Het was dus noodzakelijk om verschillende verhalen uit te werken: het gamma, de innovaties, de expertise en het design, rond éénzelfde en sterke concept.” Via bewakingscamera’s verrassen we atypische klanten in de Facq showrooms. Een koppel dat verdwaalt tussen het enorme aanbod, een rabiate fan die bij de sluiting weigert de zaak te verlaten, of een jonge vrouw van de schoonmaakploeg die selfies neemt bij een schitterend nieuwe badkamer.

“Afgelopen jaren hebben we ontzettend veel geïnvesteerd in de uitbreiding van ons aanbod en van ons verzorgingsgebied.” stelt Pascale Curias, Marketing Manager bij Facq. “Nieuwe showrooms zagen het licht om ons territorium uit te breiden en dichter bij de consument te staan. Veel aandacht en energie ging daarbij naar het digitale. Nieuwe diensten en tools voor professionals werden gecreëerd. Zonder te spreken over het belang dat we hechten aan duurzame technologieën. Ook al kennen de meeste Belgen onze naam, werd het tijd om de grote meerderheid van hen kennis te laten maken met onze troeven en onze verkooppunten. Dit is daarvan het resultaat. ”

Ontdek hier de serie films, en daar de radio spots.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met