Oplossingen van FACQ voor kleine badkamers

Onze woningen zijn in de voorbije jaren sterk geëvolueerd. We wonen in compactere huizen die minder energie verbruiken, duurzamer zijn en met geconnecteerde technologie werden uitgerust. FACQ maakt van de 60ste editie van Batibouw – waar die new way of living in de kijker staat – gebruik om twee nieuwigheden voor te stellen, ideaal voor wie een badkamer wil inrichten op een kleine, maar geoptimaliseerde oppervlakte. Het gaat om Trésor van Delpha en Reflet van Sanijura.

1) Trésor van Delpha: een kolomkast die ordelijke en personaliseerbare opbergruimte creëert in de badkamer, het toilet of de wasruimte

Op Batibouw 2019 pakt FACQ uit met Trésor van Delpha: een kolomkast voor wie opbergruimte wil optimaliseren en houdt van eenvoudige oplossingen. De zuil – voorzien van bamboe mandjes, haken, schappen en zelfs een stopcontact – biedt opbergruimte voor toiletartikelen, badproducten, linnengoed én… de stofzuiger.

De superhandige Trésor van Delpha houdt al die voorwerpen binnen handbereik, dankzij een uittrekbaar kader (als een lade). De vlotte circulatie in het vertrek wordt geenszins belemmerd. Dankzij de spiegel aan de binnenkant van de kolom, is het gemakkelijk om haar en make-up te doen, met alles binnen handbereik. Het meubel kan ook nog worden voorzien van een tweedelige of vergrotende spiegel.

Het is verder een goed idee om de Trésor-zuil in de buurt van het toilet te installeren en daarin de onderhoudsproducten, het vuilnisbakje of de reserverollen toiletpapier een plaats te geven. In de wasplaats bewijzen vooral de uitneembare wasmanden hun nut: ze zijn bijzonder handig om het wasgoed in de wasmachine in te laden. Met behulp van deze manden is het wasgoed trouwens makkelijk rechtopstaand te sorteren.

2) Reflet van Sanijura: innoverende en esthetische spiegels die kleine badkamers verruimen

Het gloednieuwe Reflet-gamma van Sanijura dat FACQ aanbiedt, innoveert de spiegel als centraal element in de badkamer. De nieuwe spiegel Orbe ziet eruit als een oversized ronde vorm, die contrasteert met de gebruikelijke, erg geometrische vormen van onze badkamermeubels. Die nieuwigheid zorgt voor differentiatie en een ongeëvenaard visueel effect. De spiegel heeft een diameter van 140 cm, is rondom voorzien van Led-lampjes en verkrijgbaar in een linkse of rechtse versie.

In 2019 lanceert FACQ daarnaast een gloednieuwe driedelige spiegel binnen het Reflet-gamma van Sanijura. Met zijn zwarte metalen kader vormt deze de perfecte aanvulling op de trendy industriële look van uw badkamer. De beschikbare afmetingen zijn 100, 120, 140, 160 en 180 cm. De twee buitenste spiegels hebben een vaste breedte van 30 cm. De dubbele, verticale ledverlichting en de geïntegreerde vergrotende spiegel tillen de prestaties van de nieuwe driedelige spiegel naar een hoger niveau.

Klik hier om het persbericht in NL te downloaden.

DOC - 46 Kb

Helene Tuypens

Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met