FACQ op de Graanmarkt in Kortrijk

PERSUITNODIGING - 21/03/19 vanaf 18u00

Beste,

 

Om de opening van de nieuwe showroom in Kuurne in de verf te zetten, stelt Facq – de specialist in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen – een installatie op in de Kiosk van Design, op de Graanmarkt in Kortrijk.

Op 21 maart vanaf 18u ben je van harte uitgenodigd in Kortrijk om samen met ons het glas te heffen op de nieuwe showroom. Je komt alles te weten over de nieuwe Facq-toonzaal, die meer dan 3000 m2 groot is. Hij biedt heel wat inspiratie over de nieuwigheden en badkamertrends voor 2019, en stelt concrete duurzame en milieuvriendelijke woonoplossingen voor.

De urban installatie is van de hand van Atelier Design, dat voor de gelegenheid een Facq-installatie heeft gemaakt in de Kiosk van Design.

Praktisch: Apero op 21 maart vanaf 18u.

Mogen we je vriendelijk vragen je deelname te bevestigen via ht@twocents.be voor 19 maart 2019?

Met vriendelijke groeten,

 

Hélène Tuypens

Contacteer ons
Pascale Curias Marketing Manager, FACQ
Pascale Curias Marketing Manager, FACQ
Over FACQ

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 15 Showrooms, 40 Sanicenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

Een bezoek aan een showroom van FACQ is de perfecte gelegenheid voor de klant om de vele badkamerwerelden evenals de nieuwste trends en technologieën in de sector te ontdekken. Alle badkamersferen en de decoratienieuwigheden van de grote merken zijn er vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er specifieke zones ontworpen voor de meubels, douches, waskommen, toiletten, kranen en toebehoren om de keuze van de bezoeker te vergemakkelijken. De onderneming staat in de eerste plaats ten dienste van de klant die ze adviseert en begeleidt bij zijn projecten.

Dankzij de duurzame relatie die FACQ onderhoudt met zijn partners, biedt het bedrijf een naadloze dienstverlening aan (ISO 9001) en zorgt het met zijn grote voorraad voor de onmiddellijke beschikbaarheid van duizenden producten. Via de 40 Sanicenters van het merk kunnen professionals de producten van FACQ gemakkelijk bestellen en rekenen op een snelle en doeltreffende service.