FACQ opent een nieuw Sanicenter in Oudenaarde

Om professionele klanten uit de regio nog beter van dienst te kunnen zijn

FACQ heeft een volledig nieuw verkooppunt geopend voor professionals uit de sectoren sanitair, verwarming en hernieuwbare energie, in de stad Oudenaarde, tussen Ninove en Kortrijk en ten zuiden van Gent.

“Oudenaarde is de ideale plek voor FACQ om in contact te komen met alle professionals uit de omgeving die nog geen Sanicenter in de buurt hadden”, verklaart Pascale Curias, marketingverantwoordelijke bij FACQ.

Het nieuwe Sanicenter beslaat een oppervlakte van 1.725 m² en is gevestigd langs de N60 in het nieuwe bedrijvenpark “De Bruwaan”, dat gebouwd werd door de Willy Naessens Group.

“Dankzij dit nieuwe Sanicenter beschikken de professionals en installateurs uit de regio over een stock met meer dan 6.500 referenties”, voegt Pascale Curias toe.

FACQ staat ten dienste van de professionals en probeert ze steeds zo goed mogelijk bij te staan. Zo zijn er niet enkel de verschillende Sanicenters verdeeld op strategische plaatsen binnen België, maar reikt FACQ de professionals ook het nodige gereedschap aan om hun dagelijkse activiteiten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. De e-commerce van FACQ en de app FACQ PRO zijn slechts enkele voorbeelden van innovaties om de installateurs te ondersteunen in de uitwerking van hun aanbod, hen te begeleiden bij vragen of de plaatsing van bestellingen te vereenvoudigen.

Maar ook om particulieren zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, spaart FACQ kosten noch moeite. Vandaag 5 augustus is er namelijk ook een volledig nieuwe showroom geopend in Eupen, in de Duitstalige regio. Het doel is om particulieren de nodige inspiratie te geven en hen te begeleiden bij het ontwerpen van hun sanitair- en verwarmingsinstallatie of projecten met duurzame oplossingen. Binnenkort opent FACQ nog meer nieuwe Showrooms en Sanicenters in België voor het grote publiek en voor professionals uit de sector, waaronder het nieuw regionaal depot in Merelbeke.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met