De oplossingen van FACQ op Batibouw 2019

Zoals elk jaar maakt de Belgische onderneming FACQ gebruik van Batibouw om de nieuwe badkamertrends van 2019, de toppers en de innovaties in de sector voor te stellen. Het doel: de consument inspireren en adviseren voor zijn bouw- of renovatieproject. Batibouw is tevens de gelegenheid bij uitstek om te zien hoe fabrikanten van sanitair en verwarmingsvoorzieningen zich hebben aangepast aan onze nieuwe woningen en levensstijlen. Maar ook aan de nieuwe energie- en bouwnormen en het belang dat we zelf hechten aan de impact op het milieu. Afspraak in Paleis 7 van Brussels Expo, op stand 07211 van FACQ!

Nieuwe badkameroplossingen voor onze new way of living

Onze woningen zijn in de voorbije jaren sterk geëvolueerd. We wonen in compactere huizen die minder energie verbruiken, die duurzaam zijn en met geconnecteerde technologie uitgerust zijn. FACQ maakt van de 60e editie van Batibouw - waar de "new way of living" in de kijker staat - gebruik om nieuwigheden voor te stellen, ideaal voor wie zijn badkamer wil inrichten op een kleine, maar geoptimaliseerde oppervlakte. Trésor van Delpha behoort tot de grote nieuwigheden van 2019: deze kolomkast creëert een ordelijke en personaliseerbare opbergruimte in de badkamer, het toilet of de wasplaats.

Voor meer informatie, klik hier.

Goedkope en duurzame oplossingen voor nieuwbouwprojecten en renovatie

Momenteel staat de impact van de mens op het milieu centraal in de maatschappelijke en politieke debatten in België. De burgers vragen zich af wat ze concreet kunnen doen om hun omgeving en het klimaat te beschermen. Facq, specialist op gebied van sanitair en verwarming, presenteert op Batibouw voor het eerst haar innoverende en praktische hulpmiddelen aan consumenten die op zoek zijn naar betere oplossingen voor verwarming, ventilatie en regenwaterrecuperatie.

Het Groene Huis van FACQ wordt door middel van augmented reality getransformeerd in een huis die de bezoeker kamer per kamer kan doorlopen om concrete oplossingen voor een zuinige en milieuvriendelijke habitat te vinden. FACQ wil haar klanten aan de hand van dit hulpmiddel zo niet enkel advies geven, maar ook concrete oplossingen voorstellen waarmee ze kunnen besparen op hun energiefactuur.

Meer informatie in het persbericht.

In 2019 onstaat een perfecte harmonie tussen kleuren en materialen in de badkamer

De fabrikanten van sanitaire voorzieningen blijven investeren in stevige en duurzame materialen. Tegenwoordig zijn deze materialen ook in allerlei verschillende kleuren besschikbaar. In het kader van Batibouw pakt Facq uit met dé trend voor 2019: de wastafel in gekleurd glas of HPL met de uitstraling van marmer, beton of hout.

Klik hier voor meer informatie.

Enkele toppers van FACQ voor 2019…

Bent u op zoek naar oplossingen om op een gemakkelijke, snelle en stijlvolle manier een badkamer te renoveren? De muurbekleding EasyStyle van Hüppe geeft uw badkamer een frisse en gepersonaliseerde toets in een handomdraai. Muren met designmotieven of een imitatie van steen of hout? Alles is mogelijk en kan afgestemd worden op alle badkamerstijlen, voor zowel grote als kleine badkamers.

Zin in een natuurlijke en relaxerende sfeer? Blauwe steen en hout passen perfect bij elkaar en zorgen voor een tijdloos karakter. De meubels Eleven van Sanijura, die exclusief verkrijgbaar zijn bij FACQ, zijn vervaardigd in massieve eik; de achterkant en de onderzijde zijn van melamine. Als liefhebber haalt u zo de schoonheid van de natuur in huis tegen een betaalbare prijs. De wastafel in natuurlijke blauwe steen geeft de badkamer een extra authentieke toets.

Op zoek naar een industrial-chique look voor de douche? Walkin Atelier stijl van Inda biedt de oplossing, exclusief verkrijgbaar bij FACQ. Deze glazen wand wordt onderbroken met dunne zwarte rechthoeken en geeft de badkamer een luxueuze uitstraling.

Dit jaar staat welzijn centraal bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën voor kraanwerk. Op de stand van FACQ wordt de nieuwe Emotion Wellfit van Hansa getoond, met zijn specifieke welzijnprogramma's die met de smartphone bediend kunnen worden.

Wil u graag meer weten?

Afspraak op de stand van FACQ van 21 februari tot 3 maart. Wilt u een interview met Pascale Curias, Marketing Manager FACQ, over de ontwikkeling van de badkamer, de trends voor 2019 of het nieuwe augmented reality hulpmiddel?

  • Neem contact op met Hélène Tuypens op het nummer 0478 763 593, tijdens de volledige duur van de beurs.

Klik hier om het persbericht te downloaden.

DOCX - 28 Kb

Helene Tuypens

Project Manager, Two cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Facq

Sinds 1880 is het Belgische familiebedrijf FACQ gespecialiseerd in badkamers, verwarming en energiebesparende oplossingen. Het nationale merk heeft 17 Showrooms, 47 PROcenters verspreid over het hele land en drie regionale magazijnen.

 

Neem contact op met